Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon erez irantam valamit, vagy csak neha jo szorakozas
vagyok neki? A ferfiak is sok idot akarnak tolteni a nokkel
ha ereznek valamit irantuk?
21/41 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van sajnos pedig nagyon biztam benne hogy o most mas ..erre tessek
Ezt akár én is kiírhattam volna. Ugyan így gondolkoztam mint te és ugyan ezt a szöveget kaptam a pasitól, amit neked mondtak. Ha megfogadsz egy tanácsot, zárd le ezt a valamit. Lehet hogy most nagyon rosszul esik és heteken keresztül a miérteken fogsz agyalni vagy rá akarsz majd írni, felvenni vele a kapcsolat, DE! hosszútávon, ahogy telik az idő és abbahagyod a miértek keresését rájössz, hogy 1. ez a kapcsolat sz.rt sem ért. 2. lábtörlő vagy, te is tudod és azt is hogy nem becsülnek eléggé 3. olyan emberhez ragaszkodsz, aki egyáltalán nem ragaszkodik hozzád és még annyi gerince sincs hogy a szemedbe mondja. Inkább adagolja finoman a kis "szeretetmorzsákat" ami miatt naivan azt hiszed fontos vagy neki, valójában csak etet, hogy vele maradj, mert ingyen szex mindig jól jön és neki ez így kényelmes. Csajszi, kapd össze magad és dobj a p.csába ezt a gyökeret! Jön majd jobb is, de ne érd be ennyivel. És még véletlenül se menj vissza hozzá, add ki az útját és ne beszélj vele többet.
2016. dec. 27. 11:41
23/41 A kérdező kommentje:
Igazad van csak tenyleg nagyon nehez veget vetni ennek meg akkor is ha nem a legjobb nekem igy..es mit tanacsolsz ha ir irjam meg neki hogy nekem ez igy nem megy tovabb annak ellenere se hogy nemreg errol beszeltunk es arra jutottunk h varok meg h idovel jobb lesz.e mert vegulis hiaba mondja nekem h nem tehet rola ennyire van ideje legbelul o is tudja hogy nornalissan nem igy kene lennie mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen...vagy csak siman ne keressem ne valaszoljak neki? Es hatha eszbe kap ?!
Nyíltan mondd meg neki, hogy mit gondolsz erről az egészről. Hülyesség, hogy nincs ideje, mennyit akarsz rá várni? Ne tűnj el, mondd el neki, hogy neked ez így nem jó. Ha majd valamit akar tőled, akkor keresni fog. Ha meg nem, akkor te is tudod, hogy ennyit értél neki.
2016. dec. 27. 19:41
Teljesen ugyanez a helyzet velem is, kísértetiesen hasonlít...csak nem őt is Tominak hívják? 😂
2016. dec. 27. 20:36
26/41 A kérdező kommentje:
Hat remelem menni fog a tovabb lepes mert valtoztatni nem hiszem hogy fog de azert bizok benne hogy igy majd eszbe kap..vegulis ami nem megy azt minek eroltetni :|
27/41 A kérdező kommentje:
Nem nem Tominak hivjak 😂 de szomoruan latom hogy mennyi pasi csinalja ugyan ezt mas lanyokkal
Hát ez Vicces Komolyan!!! :D Mi a szent szart csinálunk rosszul?? :D Szerintem túl kedvesek vagyunk :D :D
Ugyanebben vagyok Én is!!! De Én Várok!!! Mert Szeretem! És tiszteletben tartom, hogy most sok a dolga!
2016. dec. 27. 21:04
29/41 A kérdező kommentje:
De neked nem esik rosszul az hogy tudod h te a helyeben ha akar csak fel ora szabad idod is lenne azt is vele akarnad tolteni?! Es o ezzel nem igy van ? En konkretan heti ketszer es az mar jo nala alszok ritkan hazahoz melobol este de ennyi es azert egy viszonylag friss dolognal nem igy kene lennie nem hiszem hogy csak a nok akarnak mindig a masikkal lenni ha szerelmesek vagy mi...vagy nalatok hogy van ?
28 vok
Először is el árulod őszintén a korotokat?
Megértelek teljes mértékben, hogy ki vagy akadva! De sajnos ilyen világot élünk ahol a férfiak félnek elkötelezni magukat még ennyire is, hogy azzal legyenek akit szeretnek, viszont 80%-a nem azért nincs szabadidejében a kedvesével mert nem szereti, hanem mert ő is ember és ő is élni szeretne! Ha szereted igazán hidd el örülsz még annak is ha csak rád ír. Én is sok pofont kaptam már az élettől, de rájöttem, hogy most akit teljes szívemből szeretek, Szerelmes vagyok belé képes vagyok várni rá bármeddig!
Mi úgy vagyunk, hogy neki menni kell külföldre dolgozni... :( Hát ennyi röviden. Ha alaki szereti a másikat képes várni és időd, teret ad neki had élje ki magát!!!
2016. dec. 27. 21:45
Kapcsolódó kérdések: