Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak, szerintetek erez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, szerintetek erez irantam? Merjek lepni?

Figyelt kérdés

Van egy fiu baratom, akivel egyszer majdnem osszejottunk, de kulso okok miatt megsem. O aztan mondta, hogy erez irantam, es szerette volna, ha komolyra fordul koztunk a dolog. En mondtam, hogy inkabb baratok legyunk mar csak. Azota is Nagyon joban vagyunk, mindent megbeszelunk egymassal, es surun talalkozunk kettesben. Utobbi idoben meglepett tobbszor aprosaggal, a veletlenul osszeer valamink, vagy zavartan elhuzodik, vagy elnezest ker. Es mikor meselek nagyon valamit, nagyon komolyan tud figyelni ram. Nem tudom hoba tenni, mert ahhoz kepest, hogy 1 eve volt koztunk valami, nem nyomul, es nem kezdemenyez

Mostanaban, az elmult egy hetben fura.... kicsit mintha kerulne. Eddig mindig mondta, hogy talalkozzunk, most meg nem, de azert kuld kepet pl, mikor a hazam kozeleben kocsikazik....

Raadasul egyre tomorebben ir es valaszol. El szeretnem mondani mar neki, hogy mit erzek, de nem cseten....viszont nem ugy tunik, mintha latni szeretne...egyik pillanatrol a masikra kerulni kezdett

2016. dec. 7. 19:45
 1/1 anonim válasza:

Valószínűnek tartom, hogy megunta az utánad való kajtatást. Elkezdett kerülni, mert rájött, hogy ez így neki nem jó, hogy nem viszonzod az érzéseit. Mindenképp mondd el neki mit érzel! Hívd el te, ne várj arra, hogy ő hívjon, végülis te akarsz beszélni vele.

(Természetesen nem tudhatom biztosan, hogy miért kezdett el kerülni, de ezt tartom valószínűnek)

Sok sikert:)

2016. dec. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!