Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól tettem, h. nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?

Figyelt kérdés

háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.

ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.

és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.

az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.

szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.

mi a véleményetek a fickóról?

2016. dec. 16. 16:36
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

ha tudnál szöveget olvasni és értelmezni, ezt nem kérdeznéd, mert erről már írtam.

ha vmi. bajod van, akkor meg húzzál el a kérdésem alól, nem muszáj reagálnod egyetlen soromra sem.

a frusztrációdat ne rajtam éld ki.

2016. dec. 16. 18:01
 32/36 anonim ***** válasza:

bocs, ha nem olvasok végig 29 hozzászólást!

tudom, lustaság félegészség, de ez rád is vonatkozik, hogy lusta vagy akkor bemásolni, amit állítólag egyszer már leírtál

2016. dec. 16. 18:02
 33/36 anonim ***** válasza:
Mi vagy te,hogy sodródsz?Ezt a helyzetet ti ketten teremtettétek.Én például nem foglak sajnálni ezért.Nagyon korrektül és nem bántóan kifejtettem a véleményemet,te pedig támadsz.Van egy hasonló barátnőm mint amilyen te lehetsz,neki is ha problémája volt elmondtuk az őszinte véleményünket és persze dacolt velünk és hajtotta az igazát,aztán mi történt amikor koppant,akkor bezzeg sajnálkozott,hogy ti tudtátok előre.Figyelj itt már mindenki megírta neked,hogy mit gondol erről.Csinálj amit akarsz!
2016. dec. 16. 18:09
 34/36 anonim ***** válasza:
21%
itt sok az álszent,igazságos római pápa.két ember nyúgodtan egymásba szerethet még úgyis ,ha van párjuk. kiprobáljátok egymást,ha passzoltok akkor utána ráértek gondolkodni hogyan tovább.egy életed van ez nem a biblia,hogy le van írva és máshogy nem lehet.fenéket,hagyd a hülye emberi elvárásokat úgy csináld ahogy neked jó ,nem ahogy le van írva a tankönyvekben.
2016. dec. 16. 18:10
 35/36 A kérdező kommentje:

nem kértem h. sajnálj, de nem kérek a kioktatásodból sem.

te bizti perfect vagy, bocs, h. én nem.

2016. dec. 16. 18:11
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem anyibol volt màs hogy az akkor aktuàlis pasi êppen külön volt a csajàval és ugy randizgattunk hogy közbe benyögte hogy egy csajt szeret csak fasirtban vannak így én lelêptem és még a fb ismerőseim közül is töröltem !Sokat panaszkodott meg csak lelkiszemetes làdànak kellettem és nem sokà összejöttek szóval vannak ilyen pasik hiàba a rossz kapcsolat ha szerelmesek az adott nőbe inkàbb vàlasszàk azt minthogy kilêpjenek belőle!
2016. dec. 17. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!