Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?
háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.
ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.
és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.
az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.
szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.
mi a véleményetek a fickóról?
ha tudnál szöveget olvasni és értelmezni, ezt nem kérdeznéd, mert erről már írtam.
ha vmi. bajod van, akkor meg húzzál el a kérdésem alól, nem muszáj reagálnod egyetlen soromra sem.
a frusztrációdat ne rajtam éld ki.
bocs, ha nem olvasok végig 29 hozzászólást!
tudom, lustaság félegészség, de ez rád is vonatkozik, hogy lusta vagy akkor bemásolni, amit állítólag egyszer már leírtál
nem kértem h. sajnálj, de nem kérek a kioktatásodból sem.
te bizti perfect vagy, bocs, h. én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!