Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól tettem, h. nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?

Figyelt kérdés

háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.

ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.

és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.

az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.

szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.

mi a véleményetek a fickóról?

2016. dec. 16. 16:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
28%

Most önvisszaigazolást vársz? Vagy neked tényleg ennyi eszed van, hogy nem tudod magadtól eldönteni, hogy melyik cselekedeted a helyes és melyik nem?

A srácról inkább nem mondok véleményt.

2016. dec. 16. 16:43
 2/36 anonim ***** válasza:
52%
Jól tetted. Az érzéseinket nem tudjuk nagyon irányítani és valamilyen szinten törvényszerű, hogy olyanba szeressen bele az ember, aki foglalt. Ha állandóan szinglire várna az ember, akkor beleöregedne...
2016. dec. 16. 16:44
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
A fickó csak egy tipikus gerinctelen sunyi köcsög, van belőle ezer másik. Nagyon jól tetted, hogy ultimátumot adtál neki, bár őszintén szólva nekem akármikor csapta a szelet foglalt pasi, azonnal elment tőle a kedvem (még ha előtte tetszett is) - ha a párjával megteszi, hogy a háta mögött kavar, akkor azt gondolni, hogy velem nem fogja, amint ellaposodnak a dolgok, nagyon buta és naiv dolog lenne. Nem tudok az ilyen gyáva férgekre férfiként tekinteni, de még emberként is nehezen.
2016. dec. 16. 16:44
 4/36 A kérdező kommentje:

a jól tettem-e kérdés nyilván arra vonatkozik, h. el is veszíthetem őt, ha nem hajlandó lépni.

aki nem tud szöveget értelmezni, inkább ne írjon.

2016. dec. 16. 16:45
 5/36 A kérdező kommentje:

nálunk munka kapcsán indult a dolog, nem randival, és pár nap után mondta, h. szar a kapcsolata, és agyal a szakításon.

azóta sem lépett ki.

természetesen nem kezdtem volna vele, ha tudom, h. foglalt.

munka során szerettem bele, sajnos.

2016. dec. 16. 16:47
 6/36 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jol döntöttél... Az, hogy kube szeret bele az ember, nem választás kérdése. Ebben ne legyen rossz erzesed.

Viszont a pasaban en nagyon nehezen bíznék meg, ha kepes ilyen jol adni a hülyét a párjának, o meg abban a tudatban van nyugodtan, h minden rendben. Ki tudja, ha esetleg osszejonnetek, ott mi lenne... Vajon teged is ilyen ügyesen atverne?

Lehet, hogy nem, de az sem kizárt , h igen.

2016. dec. 16. 16:47
 7/36 anonim ***** válasza:
92%
Jól tetted,ezt gondolom te is érzed.Nem szabad szerelmi háromszögben belemenni.A fickó pedig gerinctelen.Ha nem szereti a párját vagy éppenséggel boldogtalan vele,akkor mondja meg neki,de ne a háta mögött kavargasson,meg sajnáltassa magát,hogy milyen boldogtalan.Abba gondolj bele,hogy milyen lenne ha a te párod csinálná ezt.Szerintem hagyjad,addig amíg le nem zárja a kapcsolatát.
2016. dec. 16. 16:48
 8/36 A kérdező kommentje:
igen, én is attól félek, h. ezek után mindig szoronganék, h. rajtam kívül van-e más.
2016. dec. 16. 16:49
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

Nincs az a szerelem, ami ne műlna el, ha az ember ki akarja ölni magából, szerintem.

Igen, elveszítheted - de őszintén, ha a barátnő mellett dönt, akkor a nagy szerelme feléd egy ágybacsalógató tipikus kamu volt, szerinted tényleg kár az ilyenért?

Gondolkozz egy kicsit, mert aki ennyire gerinctelen, az később is ennyire gerinctelen lesz, akármilyen nő van mellette.

10/36 anonim ***** válasza:

Vagy ő,vagy te?

A kérdés helyt álló.

Neki kell kilépni az biztos.

Azért igen,egy nőnek legyen is tartása.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!