Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?
háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.
ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.
és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.
az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.
szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.
mi a véleményetek a fickóról?
"a jól tettem-e kérdés nyilván arra vonatkozik, h. el is veszíthetem őt, ha nem hajlandó lépni."
na persze, mutogass másra, hogy ő nem tud mondatot elemezni, miközben senki se gondolatolvasó, hogy azt találja ki, amire te gondolsz.
mondd csak, a fenti kérdésed hogyan utal arra, hogy el is veszítheted?
segítek: sehogy!
a fenti kérdés csak arra vonatkozik, hogy jól tette-d, hogy nem vagy szeretője a másiknak!
akkor ki nem tud fogalmazni és mondatot elemezni?
ne támadj, én jól értelmeztem mindent, az már a te hibád, ha másra gondolsz, és azt képtelen vagy normálisan leírni!
Ne ostorozd magad azért, mert beleszerettél! Nem a te hibád, nem tehet az ember arról, hogyan érez. Arról viszont nagyon is tehet, hogy hogyan cselekszik!
Látszik, hogy nem vagy egybites ösztönlény, aki eszetlenül megy az érzelmei után, ne is válj ilyenné - ha a lelkiismereted tiszta, nem érdemes lenézned magad. Ettől függetlenül akárhogy is dönt a fószer, én soha nem tudnék benne bízni a helyedben, anélkül pedig mi értelme?
köszönöm
különösen azért, mert szeretném elfelejteni, lezárni, ezek a vélemények most jól jönnek.
az agyammal hiába tudom, amit ti is írtok, az érzelmeim annyira hevesek, h. attól félek, egy óvatlan pillanatban legyőzik a józan eszemet.
Egyáltalán minek bonyolódtál bele, ha kapcsolatban él és nem akarsz szerető lenni?
Számon kérni? Nem a te dolgod.
Amúgy meg mi a fenét akarnál tőle egyáltalán, mikor szerinted is "morálisan aggályos" a viselkedése. Szerinted más lenne, ha szakítana? :)
szerintem olvasd el újra a szövegeimet.
1. így alakult, belecsúsztunk, van ilyen, elég hamar egy hullámhosszra kerültünk.
2. nem kértem számon, hanem választás elé állítottam, ami szerintem nagyon is tisztességes lépés, tekintve, hogy nem akarok se magammal, se a nővel kib*szni.
köszi, de ahogy látod, van önuralmam, 10 hónap alatt sem engedtem neki semmit.
mi ez, ha nem önuralom?
Ha szerelmes lenne beléd a fickó,akkor gondolkodás nélkül otthagyná a párját érted.
Te is pont olyan gerinctelen vagy,mint ő,mert tudod,hogy van párja,mégis kavarsz vele.Nincs elég szingli pasi a világon?Ez még rosszabb,mintha "csak" szexeltetek volna.
végig lebegtette a szakítást, egy ujjal sem ért hozzám, és ahogy látod, semmi tisztességtelenbe nem mentem ennél tovább bele.
szerintem mielőtt pálcát törsz fölöttem, gondolj bele, hány nő ugrik ilyen pasik ágyába, és hányan lépnék meg azt, amit én.
úgy, h. hulla szerelmes vagyok, és nem engedtem neki semmit.
persze ha bunkó akarsz lenni, csak hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!