Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól tettem, h. nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?

Figyelt kérdés

háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.

ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.

és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.

az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.

szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.

mi a véleményetek a fickóról?

2016. dec. 16. 16:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
42%
Látom én, hogy van önuralmad, ezért is írtam korábban, hogy nem tűnsz egybites ösztönlénynek. Pont ezért szerintem igenis képes vagy rá, hogy tartsd az önuralmad akkor is, ha amúgy a szíved azt mondja, hogy el akarnál csábulni. Kitartást kívánok, mert nem lesz egyszerű menet, de mivel már meglépted, amit megléphettél, inentől annyit tehetsz, hogy megvárod a döntést. Viszont ha elkezd hárítani és halasztgatni, mert most karácsony, aztán valentin nap, aztán nem akarja megbántani, stb. stb. akkor menekülj, mert akkor teljesen biztos, hogy csak a bugyidba akart bejutni, az volt a "nagy szerelem".
2016. dec. 16. 17:29
 22/36 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. dec. 16. 17:30
 23/36 anonim ***** válasza:
42%

Lehet,hogy más lányok lefeküdnének vele(kik is,az ótvar r*b*ncok?),de a normálisabbak viszont alapból elküldenék a francba,hogy foglalkozzon a barátnőjével inkább.

Képzeld magad picit a barátnője helyébe.Te mit gondolnál egy olyan lányról,aki találkozgat a pasiddal és bele is zúg,mikor tudja,hogy te is ott vagy neki?Nyilván azt,hogy egy...inkább nem mondom.Nem bántani akarlak,csak kicsit nézd meg magad külső szemmel is.Nem vagy olyan kis ártatlan,mint amilyennek beállítod magad...

2016. dec. 16. 17:33
 24/36 anonim ***** válasza:
88%
"Végig lebegtette a szakítást"Te képes lennél egy ilyen emberrel együtt lenni?Ezek szerint legalább 10 hónapja átver téged és a párját is.Csak arra vár,hogy lefeküdjél vele,egy darabig izgalmas a tiltott gyümölcs,utána úgy pedig eldob majd mindenféle kifogásokkal.A te döntésed,ne akarj szenvedni és másnak is szenvedést okozni.
2016. dec. 16. 17:33
 25/36 A kérdező kommentje:
nyilván nem akarok, azért az ultimátum
2016. dec. 16. 17:35
 26/36 anonim ***** válasza:
60%
Csak az a baj,hogy te lila ködtől nem látsz tisztán és még mindig ultimátumokban gondolkodsz.Eddig az összes kommentáló egyetértett abban,hogy a fickót hagyni kellene a francba.Az ilyen ember nem változik,ugyanúgy ha együtt lennétek és kezdene unalmasabbá válni a kapcsolat,megtenné ugyanezt veled.A fickó 10 hónap alatt nem tudott dönteni,azért ez elgondolkodtató.
2016. dec. 16. 17:41
 27/36 A kérdező kommentje:

a szerelem egy irracionális érzés.

kár engem számon kérni, hogy mibe reménykedek, mit akarok.

ha szerelmes vagy, nem úgy gondolkozol, mint egy nem szerelmes.

a személyeskedést hagyjuk, nem ismertek sem engem, sem őt.

a szituációra kérdeztem rá, h. mi lesz, az a jövő zenéje, de nem szeretem a démonizálást és a stigmatizálást, hogy én ilyen meg olyan vagyok, és itt majd egyesek megmondják nekem a magukét.

ember vagyok, gyarló, igyekszem jól csinálni a dolgaim, nem mindig sikerül, vállalom.

2016. dec. 16. 17:46
 28/36 anonim ***** válasza:
60%
Már bocsánat,de szerintem itt a többség a pasi párját sajnálja és nem téged meg a pasit!Nem kell az ártatlan szerelmes kislányt előadni,mert ha veled csinálnák ezt,akkor biztosan másképpen gondolkodnál!
2016. dec. 16. 17:50
 29/36 A kérdező kommentje:

én nem adom az ártatlant, elismertem a felelősségem, és utálom is, h. ilyen helyzetbe kerültem.

de ha feltétlenül csesztetni akarsz... szerintem intelligencia és szövegértelmezés meg empátia kérdése, h. meglátod-e a soraimban azt a kétségbeesett embert, aki ilyen helyzetbe sodródott.

hidd el, nem terveztem, h. beleszeretek.

2016. dec. 16. 17:57
 30/36 anonim ***** válasza:

nem unod még, hogy már a 3. embernek írod, hogy értelmezze a szövegedet?

eléggé szánalmas vagy.

egyébként kérdés: mikor megismerted, akkor tudtad, hogy van barátnője?

2016. dec. 16. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!