Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, h. nem akarok szerető lenni?
háromszög: egymásba szerettünk egy férfival, aki párkapcsolatban él, a nője háta mögött bontakozott ki a szerelmünk, még nem smároltunk és szex sem volt, bár ő tett rá utalásokat, hogy vágyik rá, de nekem titkos félként, kvázi szeretőként nem férne bele az értékrendembe.
ultimátumot adtam neki, vagy a nő, vagy én.
és kifejtettem neki, hogy mit gondolok a viselkedéséről, hogy morálisan aggályos, minimum.
az élettársa amúgy szereti a férfit, és szerintem fogalma sincs arról, hogy ennyire boldogtalan, és hogy velem kavar.
szerintetek jóé tettem, hogy elmondtam a véleményemet, és számon kértem rajta? én magamat is utálom amiatt, hogy olyan férfi tetszik, aki foglalt, így alakult, de kész vagyok faképnél hagyni, ha nem hoz döntést, és engem is megaláz ezzel a szituációval.
mi a véleményetek a fickóról?
Lehet,hogy más lányok lefeküdnének vele(kik is,az ótvar r*b*ncok?),de a normálisabbak viszont alapból elküldenék a francba,hogy foglalkozzon a barátnőjével inkább.
Képzeld magad picit a barátnője helyébe.Te mit gondolnál egy olyan lányról,aki találkozgat a pasiddal és bele is zúg,mikor tudja,hogy te is ott vagy neki?Nyilván azt,hogy egy...inkább nem mondom.Nem bántani akarlak,csak kicsit nézd meg magad külső szemmel is.Nem vagy olyan kis ártatlan,mint amilyennek beállítod magad...
a szerelem egy irracionális érzés.
kár engem számon kérni, hogy mibe reménykedek, mit akarok.
ha szerelmes vagy, nem úgy gondolkozol, mint egy nem szerelmes.
a személyeskedést hagyjuk, nem ismertek sem engem, sem őt.
a szituációra kérdeztem rá, h. mi lesz, az a jövő zenéje, de nem szeretem a démonizálást és a stigmatizálást, hogy én ilyen meg olyan vagyok, és itt majd egyesek megmondják nekem a magukét.
ember vagyok, gyarló, igyekszem jól csinálni a dolgaim, nem mindig sikerül, vállalom.
én nem adom az ártatlant, elismertem a felelősségem, és utálom is, h. ilyen helyzetbe kerültem.
de ha feltétlenül csesztetni akarsz... szerintem intelligencia és szövegértelmezés meg empátia kérdése, h. meglátod-e a soraimban azt a kétségbeesett embert, aki ilyen helyzetbe sodródott.
hidd el, nem terveztem, h. beleszeretek.
nem unod még, hogy már a 3. embernek írod, hogy értelmezze a szövegedet?
eléggé szánalmas vagy.
egyébként kérdés: mikor megismerted, akkor tudtad, hogy van barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!