Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan, h valaki hosszan próbálkozott, de nem jött be, aztán egyik pillanatról a másikra belé szerettetek?
Uhh. Velem még nem volt ilyen, de egy ismerősömmel igen, azóta a srác a férje. De ő félretette a büszkeségét, és közös barátnak szólt, hogy mondja el a fiúnak. (félénk lány...)
Hát hátha még lehet belőle valami...
Amúgy megkérdezhetem, hogy miután elfogadta a dolgot, megváltozott veled a viselkedése, távolságtartóbb lett? Fontos lenne a válasz, köszi
Volt. Annyira nem tetszett külsőre, de kedves volt, intelligens. Fél évig próbálkozott finoman, mert egyébként elfogadta, hogy nem akarok vele járni. Aztán egyszer csak átkattantam. Ő kell nekem, és tetszik. Szerelmes lettem belé. És nem értettem, miért nem kellett addig. Összejöttünk, kapcsolat lett belőle. Ő akkor kicsit meg is lepődött, mert nem számított rá, hogy valaha megváltozik a véleményem vele kapcsolatban, de aztán kiderült hogy jól megértjük egymást.
Én akkor úgy éreztem magam, mintha valami szerelmi bájitalt ittam volna :-) Jó, ez csak vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!