Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Volt már olyan, hogy a barátotokat szerettétek, de megrendult a bizalom és inkább óvatosan kihasználtátok? (Pénz, utazás, stb)

Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem :D
2016. szept. 23. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom ez milyen kérdés? Persze, hogy nem. Ha megrendül a bizalom, hogy megcsal és nem tudok benne bízni többet, akkor nem érdekel tovább. Szánalmas, aki a pénz miatt meg marad ilyenkor bárkivel. Meg szánalmas az is aki azt gondolja a pénze miatt neki mindent szabad.
2016. szept. 23. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen nőket.
2016. szept. 23. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnek az ilyen pasi elől. Pár ilyet már megúsztam szerencsére. Valahogy igyekeztem utána mindig kerülni azt akinek sok pénze van, mert hozza vannak szokva, hogy mindneki hasra esik előttük és azt mondja amit hallani akarnak. Én sosem azt mondtam, hanem azt amit gondolok. Ez tetszett nekik, de én két perc alatt meguntam a pökhendi stílust. Vannak kivételek, de sajnos mindkét táborban vannak olyanok is akiktől a hideg ráz. Inkább ha lehet kerülöm őket. Kevés olyan ember van, aki tudja kezelni és nem úgy bánik a másikkal, hogy megvesznek kilóra.
2016. szept. 23. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja többször is. :D Elvitettem magam hávájra meg bahamákra ahol úsztunk a delfinekkel. Miután ott be koktéloztunk ő elaludt, én addig kikezdtem a pincérfiúval hemteregtünk egyet majd egyedül bementem a kaszinóba az ő pénzéből és elvertem 20 ezer dollárt. Hazafelé jövet a repülőtéren várva a duti fríben vettem pár drága parfümöt és levertem a polcról egy drága pezsgőt amit neki kellett fizetnie. Még ott hermész boltban kértem magamnak egy drága kabátot, azt hazudtam neki, hogy fázok. Nem bántam meg! L/18

Gondolom ilyesmit vártál, uggye? :D

2016. szept. 23. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, en komoly valaszt varok. Egyvajta revans a fullentesre
2016. szept. 23. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát sajnos akkor ki kell ábrándítsalak, mert a kisstílűség nem stílusom.
2016. szept. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!