Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a szakítás lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok. teljes szívemből szeretem a barátomat, de sajnos nem tudok benne megbízni. Állandóan csajozik, más lányok magamutogató képeit kedveli, valamikor komit is ír, az utcán minden csajt megnéz. Először szóltam neki, azt mondta csak engem szeret és ha mással akarna lenni, menne. De engem ez már nagyon zavar, hogy ennyire sem tisztel. Nem vagyok így boldog..

2016. szept. 18. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ő nem úgy áll hozzád, ahogyan te hozzá. Bármennyire nehéz is, de a szakítást javaslom. Találsz olyat, aki mellett boldog lehetsz.
2016. szept. 18. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Popper Péter mondta: ha azt mondja a párunk, hogy szeret azt ő nem tudhatja csak te. Ha ezáltal neked könnyebb és jobb és boldogabb az életed akkor tényleg szeret, de ezt csak te tudhatod ő nem. Lehet, hogy szeret a maga módján de ha nem tudja megadni neked azt amivel boldoggá tudna tenni, nincs értelme mellette maradni. 35F
2016. szept. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!