Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy vigasztalódnak szakítás után?
Ugyebár nőknél az a levezetés, hogy jól kibeszélik a barátnőkkel, elsírdogálnak, még gondolkoznak a szép időkre, stb. De a pasiknál ez bizonyosan másképp zajlik le? Mik szoktak lezajlani bennetek szakítás után? Mit csináltok az azt következő napokban.
Még tegyük fel azt, hogy mindkét fél szerette a másikat és valami külső okból szakítottak.
A férfiak sem mind ugyanúgy. Én pl sosem beszéltem ki nőként a szakításaimat barátnőkkel.
Nem nemfüggő ez sem, hanem teljesen egyénfüggő.
Szivatom a kopaszokat.... :D
Pia meg a munkám által letudom vezetni.
Én pl. belemerülök a hobbimba, olyan dolgokat teszek meg, amikre azelőtt -pont a kapcsolat "miatt"- nem volt időm, megpróbálok találkozni azokkal az emberekkel, akiket korábban azért utasítottam el, mert nem akartam a páromtól elvenni az időt. Próbálom élvezni a magányt, mert annak is vannak előnyei. Pl. ha elkezdek olvasni egy könyvet, nem jön oda senki 2 percen belül, akin látod, hogy borzasztóan bosszantja az hogy épp nem vele foglalkozol, és elkezd beszélni beszélni beszélni beszélni....
36F
Intenzív sporttal jól lefárasztom magam, hogy elterelje a figyelmemet. Új elfoglaltságokat kerestem ilyenkor. Igyekeztem minél több szabadidős programot szervezni, hogy új emberek között legyek.
Szerencsére elég régen voltam ilyen helyzetben, és remélem nem is leszek hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!