Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Féltékenység a kolléga miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység a kolléga miatt?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy kis balhénk a párom kollégája miatt. Úgy tűnt idáig ez rendeződött. Kértem, hogy lehetőleg kerülje az illetőt. Igyekeztem megbízni benne, most viszont ismét kétségek merültek fel bennem. Sajnos elég sok időt töltenek együtt a munka miatt. Persze erről senki sem tehet.

De, azt érzem, hogy nem is próbálja megszilárdítani a bizalmam. Nekem kellene másképp gondolkoznom erről?

2014. jan. 13. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És mi az ok a féltékenységre? Csak az hogy együtt dolgoznak és sokat vannak együtt? Vagy történt konkrétan valami?
2014. jan. 13. 11:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Az illető rámászott a páromra. Aki meg el se mondta nekem a sztorit, hanem máshonnan tudtam meg. Utólag számonkértem és akkor jött a magyarázkodás. Azt mondta lekoptatja az illetőt és én bízok is benne. De sajnos, tudom hogy most egy üzleti út miatt több napot együttlesznek megint külföldön. Félek, de ezt nem akarom mondani neki, mert akkor előjön azzal hogy cseszegetem és nem bízok benne.

Mit tegyek már?

2014. jan. 13. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Nehéz, mert ha beleképzelem magam a párod helyébe, akkor teljesen hihető, hogy nem azért nem mondta le, mert tényleg volt valami, hanem csak azért, mert nem tulajdonított neki jelentőséget, leállította, vagy nem nem akarta elmondani, hogy ne legyen balhé, amikor nem történt semmi sem.

De persze az is lehet, hogy történt.

Biztos engem is zavarna ez a közös utazás, de ha akarnak egymástól valamit, ahhoz nem kell egy közös utazás, bármikor meg tudnák oldani.

Figyelj oda a párodra, biztosan észreveszed, ha van valami változás a viselkedésében, ami gyanakodásra adna okot. Addig pedig marad a bizalom.

2014. jan. 13. 11:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Voltak levelezések is. Abból ködösen tudtam következtetni pár dologra. Abban azonban a mai napig nem vagyok biztos 100%-ig hogy az illető nem nyomul-e rá továbbra is. Sajnos neki ez imponált. Én elkövettem egy hibát utána, nyomozgattam utána. Most viszont mindent letiltott és már nem beszél a benti dolgokról sem. Így még rosszabb, mert sokkal többet agyalok ezen. Nem akarok palimadár lenni! Van valami ötleted?
2014. jan. 13. 11:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Nézd!

Itt a női válaszolók védeni fogják a "feleslegedet",

De én egy komolyabb összeget tennék rá, hogy továbbra is csal a kollégával, az elmondottak alapján.

Javaslat:

Ha már belekezdtél a nyomozósdiba, bízzál meg egy profit.

Meg fogsz lepődni az eredményen.

2014. jan. 13. 11:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Légy résen ...Sajnos a leírtakból azt szűröm le,hogy jogos az aggodalmad. Nyomoztál ... mert okod volt rá,a párod ennek ellenére ,ha nem lenne titkolnia valója ,nem tiltana le... Nem túl szimpatikus ,hogy a párod belement a flörtbe,hisz mint írod ,imponált neki . Nem neked kekk máshogy gondolkoznod ,hanem a párodnak ...
2014. jan. 13. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Az első kommentek alapján azt mondtam volna, lehet, túlreagálod, de hogy azóta titkolózik, letilt mindent meg durcizik, ha megemlíted neki a munkahelyét... akinek nincs vaj a füle mögött, az nem így viselkedik.

Az a gond, hogyha munka miatt küldik ki, a párod, ha akarna sem tudna ez ellen tenni semmit, ha nem akarja, hogy kirúgják. Nincs vmi kollegája, akik velük megy, és ismered? Mert őt meg lehetne bízni lájtos ügyeléssel.

Meg esetleg megmondhatnád a párodnak higgadtan, leülve beszélgetni, hogy egy ilyen eset után (levelezgetések stb.) kellene azért egy kicsit kepesztenie érted, nem pedig eldugni mindent előled és durcizni, mert egyre inkább nem hiszel neki, és a vége az lesz, hogy elveszít téged.

2014. jan. 13. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyanus ez igy. Ez a no jobban nez ki mint te? Milyen o hozzad kepest? Van gyereketek? Szerintem tok normalis, hogy nyomoztal utana. Mi pl. minden ilyesmit elmondunk egymasnak, meg azt is elmondom, ha valaki leszolitott az utcan. S mivel a te parod be sem valotta az esetet, nekem ez igy eleg fura.
2014. jan. 13. 11:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Idáig volt egy ember akiben bíztam és azt gondoltam segít. De kiderült, hogy Ő is átállt a párom oldalára, mert nem tartotta elfogadhatónak hogy utána elkezdtem nyomozgatni. Szerinte és a párom szerint ez undorító volt a részemről. Mert nincs jogom senki személyes dolgaiban túrkálni. Na igen, de ha nem teszem meg, akkor sosem derült volna ki semmi. A kollégáit alig ismerem, mert nem szeret elvinni a közös programokra. Szerinte azért, mert biztosan botrányt csinálnék ha megjelenik az illető aki rámászott.

(Ennek a feltevésnek alapja persze nincs)

2014. jan. 13. 11:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyet ne felejts: akár cirkuszolsz, akár hisztériázol,a világ legtrükkösebb módján ellenőrizheted, akadályozhatod a faszit, ha valaki leakar valakivel feküdni, az le fog.Mert pasiból van.

Ha olyan nő vagy, aki jelent is számára valamit, akkor önmaga fog rájönni, hogy balfék, és lekoppintja a nőcit. De megakadályozni sosem fogod tudni.

Ha igy fogod fel a dolgokat, békére és nyugira lelsz:)

2014. jan. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!