Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni szerintetek?
A párom szerint nincs elég motivációm és nem vagyok eléggé karrierista. Hosszabb a sztori, de ez a lényege.
Néhány hónapja úgy érzem távolodik tőlem, egyre több időt tölt a kollégáival, kolléganőivel. Sajnos azt látom, hogy a nőknek imponál is, hogy becsatlakozott ebbe a társaságba. Diplomás, nyelveket beszélő karrierista emberek köre.
Féltékeny vagyok bevallom.
Mit tegyek?
Kérdező, azt csak Te tudod, attól függ, neked mi jön be és mi nem. Ha magamból indulnék ki, én azt mondanám, hogy hagyd ott - na ja, de én megvetem a karrierizmust...
De nem mondok ilyent, mert a dolog a Te saját értékrendedtől függ, neked kell vele élni...
Igen, valószínűleg el fog hagyni, hacsak nem hódolsz be az akaratának.
Teljesen más beállítottságúak vagytok, nem értem, hogy nem szúrt ez szemet az elmúlt 5 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!