Miért nem tud végre békén hagyni? Többi lent
Figyelt kérdés
Márciusban költöztem el párommal. Azóta se hagy békén nagyanyám. Már átkozódik meg minden amit el lehet képzelni. Ki akar tiltani a családi házból. Ő nem ott lakik csak anyám meg a párja meg bátyám. De így is meg akarja mondani anyámnak hogy én ne menjek oda. már nem bírom. Nem járok hozzá. De így meg anyám mondja nekem hogy ezt meg azt mond rólunk nagyanyám. Elegem van belőle. Mit csináljak vele. Megbeszélni már próbáltam vele. Nem jutottam vele sehova.2013. okt. 8. 15:05
1/3 anonim válasza:
Beszélned kéne a mamáddal és anyukáddal is. A mamáddal tisztázni kéne, hogy ebbe nem szólhat bele, és csak annyit ér el vele, hogy elmarja maga mellől az unokáját. Meg azért azon is el kéne gondolkodnod, miért fordult ellenetek ennyire, ilyet nem csinál ok nélkül egy nagyszülő. Én kíváncsi lennék az ő szempontjaira is, mert ez így nagyon egyoldalúan lett leírva. Anyukádat meg kérd meg, hogy legközelebb ne adja tovább neked, amit hall, mert semmi értelme, csak felidegesíted magad rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
az a baja hogy elköltöztünk. és önnálló életet kezdtem. akkor kezdődött minden. ugye nem látta ki jön hozzám meg mikor hova megyek. és persze nem számoltam be semmiről. és ez így folyamatosan romlott. nem mondom mert én is hibás vagyok mert többször ránézhettem volna de mindig azt hallottam hogy minek költöztem el. meg neki van egy nagyon rossz szokása hogy aki boldog azt megpróbálja szétválasztani. anyámat is sokáig piszkálta a volt párjával. és szétmentek és nagyanyám meg is nyugodott. nem bírok vele beszélni állandóan részeg és a saját kis agyszüleményét fújja.
2013. okt. 8. 16:19
3/3 anonim válasza:
Látom, te így is sokkal többre tartod, mint ő téged.
Szerintem lassan felejtsd el, hogy létezik, helyzeti előnyben van: ő nem veszíthet semmit.
Amúgy meg az az élet rendje, hogy a fiatalok felnőnek és elkezdik saját életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!