Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Féltékenység a kolléga miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység a kolléga miatt?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy kis balhénk a párom kollégája miatt. Úgy tűnt idáig ez rendeződött. Kértem, hogy lehetőleg kerülje az illetőt. Igyekeztem megbízni benne, most viszont ismét kétségek merültek fel bennem. Sajnos elég sok időt töltenek együtt a munka miatt. Persze erről senki sem tehet.

De, azt érzem, hogy nem is próbálja megszilárdítani a bizalmam. Nekem kellene másképp gondolkoznom erről?

2014. jan. 13. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*akkor önmaga fog rájönni, hogy balfék, és lekoppintja a nőcit, még ha meg is rántotta párszor.
2014. jan. 13. 12:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat! Tanulságos dolog, kívülállókkal beszélni az ilyesmiről. Mindig más nézőpontok kerülnek elő, amit remélhetőleg a hasznomra tudok majd fordítani. Ha lehiggadok végre.
2014. jan. 13. 12:02
 13/14 anonim válasza:
Sajnos ebben a cipőben járok én is. A férjem törli a hívásait és az üzeneteket.Karácsony előtt az ő telefonját használtam, közbe jött egy üzenet. Hát sokkot kaptam. A 20 éves kis beosztottjával tartotta a kapcsolatot.Lekértem a hívás listát és nem kaptam szikrát! Ezután én voltam a szemét mert hogy nyomozok,azóta még rosszabb a helyzet. Bízni ezután már nem lehet, mert mindennek oka van.Ha szóba hozom akkor kiabál, hogy én miért nem bízok meg benne.Nagyon nehéz ezzel a tudattal együtt élni valakivel, akiben valamikor 100% meg bíztál.
2014. jan. 14. 08:34
 14/14 anonim ***** válasza:

nálunk a párommal nincs olyan, hogy ne nézhetném meg a telefonját, vagy az e-mailjét. Nem mintha nézegetném, de nem dugdossa, ha jön egy sms és másik szobában van, megkér nézzem meg, ki az, mit akar, ha az én gépemről facebookol nem jelentkezik göcsösen ki, meg ne lássam a lapját...stb.

Ezért engem nagyon zavarna, ha egyszer csak dugdosni kezdené ezeket a dolgokat. Gyanús lenne. De vannak párok, akiknél az amit fent írtam, tabu, náluk nem annyira egyértelmű a helyzet. Tehát nálatok mennyire volt korábban nyílt a kommunikáció az ilyen ügyekben?

Mert ha amúgy is hajlamos magánszférát tartani, lehet, hogy tényleg csak megsértődött, mert nem bízol benne, de ha inkább nyitott volt ilyen dolgokban, akkor egyértelműen gyanús...

2014. jan. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!