Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység a kolléga miatt?
Tavaly volt egy kis balhénk a párom kollégája miatt. Úgy tűnt idáig ez rendeződött. Kértem, hogy lehetőleg kerülje az illetőt. Igyekeztem megbízni benne, most viszont ismét kétségek merültek fel bennem. Sajnos elég sok időt töltenek együtt a munka miatt. Persze erről senki sem tehet.
De, azt érzem, hogy nem is próbálja megszilárdítani a bizalmam. Nekem kellene másképp gondolkoznom erről?
nálunk a párommal nincs olyan, hogy ne nézhetném meg a telefonját, vagy az e-mailjét. Nem mintha nézegetném, de nem dugdossa, ha jön egy sms és másik szobában van, megkér nézzem meg, ki az, mit akar, ha az én gépemről facebookol nem jelentkezik göcsösen ki, meg ne lássam a lapját...stb.
Ezért engem nagyon zavarna, ha egyszer csak dugdosni kezdené ezeket a dolgokat. Gyanús lenne. De vannak párok, akiknél az amit fent írtam, tabu, náluk nem annyira egyértelmű a helyzet. Tehát nálatok mennyire volt korábban nyílt a kommunikáció az ilyen ügyekben?
Mert ha amúgy is hajlamos magánszférát tartani, lehet, hogy tényleg csak megsértődött, mert nem bízol benne, de ha inkább nyitott volt ilyen dolgokban, akkor egyértelműen gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!