Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A kolléga túrt ki az állásomból?!

A kolléga túrt ki az állásomból?!

Figyelt kérdés

Nagyon jó helyen dolgoztam, jó fizetésért és értettem a munkám. Az egyik kolléganőnek kezdettől fogva szúrtam a szemét. Miután az ő egyik legjobb barátnőjét kirúgták a cégtől, elhatározta hogy engem is kirúgat. 1 év alatt elérte a célját, mennem kellett.

A kérdésem az lenne hogyan tudom az ilyen helyzeteket elkerülni a későbbiekben? Hogyan tudok jobban kiállni az érdekeimért, egy régebbóta ott dolgozóval szemben?

2013. ápr. 24. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyetlen reményed ha konfliktus helyzeteket minél előbb megbeszéled az adott emberrel... ha nagyon áskálódik beszélj a főnökkel is.
2013. ápr. 24. 08:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindig mondtam a főnöknek, de csak azt hajtogatta hogy ne figyeljek rá, én csak a munkámmal törődjek és nem lesz baj...
2013. ápr. 24. 08:51
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

"én csak a munkámmal törődjek és nem lesz baj..."

Talan ezt kellett volna tenned ellensegeskedes helyett..?

2013. ápr. 24. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:

3.

Ki beszélt ellenségeskedésről? Még be sem tettem a lábam a céghez, Ő már el akart távolítani. Te mi a francról beszélsz? Próbálj már meg olyan emberrel jó kapcsolatot ápolni, aki folyton ócsárol téged és nyilvánosan ki akar rúgatni. Megnézném mennyire menne!

2013. ápr. 24. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Te beszeltel ellensegeskedesrol: "Mindig mondtam a főnöknek"

Lehet, hogy igazad volt, lehet, hogy nem, de a legrosszabb amit tehetsz, hogy a fonokodnel panaszkodsz ra, ezzel csak sajat helyzeteden rontasz.

2013. ápr. 24. 11:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Te kinek beszélnél ezekről a dolgokról? Otthon a párodnak?

Azt hallottam vissza nap mint nap, hogy én semmit sem csinálok, elrontok mindent, munkakerülő vagyok... Miközben tudom, hogy ez abszolút nem volt igaz! Szándékosan hangolta ellenem a főnökséget! Ne álljak ki magamért? Ne mondjam el a véleményem?

2013. ápr. 24. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Az ilyent legfeljebb harmasban erdemes megbeszelni (te, fonok, kollega). Probald a fonokod szemszogebol nezni a dolgokat: az uj kollega folyton probalja befeketiteni elotted a regit.
2013. ápr. 24. 11:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Így már értem mit mondasz! Annyi még hozzátartozik, hogy róla mindenki tudta hogy milyen és azt is, hogy azért ás el engem, hogy bosszút álljon az egyébként nem miattam kirúgott barátnőjéért.
2013. ápr. 24. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Mivel indokolták a kirúgásodat?
2013. ápr. 25. 01:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu. Örülj, hogy megszabadultál tőlük. Az is jelzésértékű, hogy a kolléganő még mindig ott van, valamiért a főnök ott akarja tartani.

Elkerülni ezt csak úgy lehet, ha az új helyeden jó a főnököd, tehát észreveszi az ilyen helyzeteket és intézkedik időben, pl. gondoskodik róla, hogy a konfliktust feloldják az érintettek, és nem csak leráz magáról minden felelősséget.

2013. ápr. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!