Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti nem voltatok még ilyen...

Ti nem voltatok még ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Tavaly el kellet jönnöm a munkahelyemről "közös megegyezéssel". A munkámat imádtam, viszonylag jó volt a közeg is, azonban néhány átszervezés után a főnökség úgy döntött pár embernek mennie kell. Életem legnehezebb időszakában tettek az utcára, persze a lehető legkevesebb kifizetett pénzzel.

Mégis hiányzik. Gyakran eszembe jutnak a munkatársak, az ügyfelek, az iroda... vágyok vissza. Pedig tudom, hogy nekem ott már nem lenne jó.

2013. ápr. 3. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel vettek rá a közös megegyezésre?
2013. ápr. 3. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy nekem is jobb ha nem kirúgással küldenek el. Egyébként végkielégítés sem járt volna, mert annyi ideje még nem dolgoztam ott. Ezért úgy gondoltam, teljesen mindegy ha közös megegyezéssel jövök el, vagy fognak és kirúgnak.
2013. ápr. 3. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak így nem fizettek annyit sem, amennyi a felmondási időre járt volna.
2013. ápr. 3. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, vagyok a mai napig is.

Azóta próbálkoztam már 1-2 céggel, de rosszak a tapasztalataim. Az egyik cég a munkád mellett az életedet is akarja, az estéidet, esetenként a hétvégéidet is, a másik cég szinte ingyen akar dolgoztatni, bejelentés nélkül.

Minden ilyen tapasztalat után felmerül, hogy visszamennék a régi helyemre, de ott sem lenne jó... Hiányoznak a kollégák, az ügyfelek, nagyon jó volt a munka is, de a légkör... nárcisztikus szindrómával átitatott, 'én tartalak el titeket, úh. azt csináljátok, amit én mondok, akkor is, ha nem értek hozzá' stílusú, a cégvezetés részéről.

Dolgoznék én szívesen, de ha nem hagynak, megette a fene az egészet.

2013. ápr. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!