Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bankautomata eltüntette a...

A bankautomata eltüntette a pénzem. Voltatok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
K&H-s bank kártyám van. valamelyik nap kiakartam venni az automatából, de nem adott ki pénzt, holott volt rajta 43 ezer Ft. mikor másodjára próbálom bementem megkérdezni a biztonsági őrtöl hogy milehet a kártyámmal erre mondja hogy csak rossz az automata ( persze nemtudom mérnem lehet kiírni ) utánna elmentem egy másik automatához onnan felvenni valamennyi pénzt, erre a bizonylaton látom hogy azt írja ki hogy rendelkezésre álló össze 0 Ft. ...megis lepődtem hiszen 18 ezret hagytam rajta..pár nap múlva próbáltam levenni hogy hátha lebírom de nem engedte. azt írta sms-be hogy fedezetlen kártya meg a beütött összeget.:S mostmár tuti hogy bekell mennem reklamálni hogy valahogy benyelte a 18 ezremet. bizonylatom megvan meg gondolom visszatudják vhogy nézni. Járt már valaki így? szerintetek visszakapom a pénzem?
2010. júl. 19. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Most akkor 43ezer,vagy 18ezer volt rajta?!!!
2010. júl. 19. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
összesen 43..és amikor kivettem pénzt maradnia kelett volna rajta 18-nak, erre 0-át írt ki és később se tudtam a 18-at levenni..tuti hogy akkor cseszte le a pénzem mikor a rossz automatába bedugtam:(
2010. júl. 19. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:)Szerintem menj be a bizonylattal,talán utána tudnak nézni!Nem tudja valaki rajtad kívül a PIN-kódot?Nem lehet,hogy levették?
2010. júl. 19. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
nem nemtudja. meg utánna rögtön mentem másik automatához és akkor írta a bizonylaton hogy nulla Ft.
2010. júl. 19. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Én voltam így, de akkor azonnal sorszámot húztam és mondtam, mi a helyzet. Akkor meg tudták oldani.

De miért nem azonnal a bankba mentél be? Nyilván nyitva volt, ha egyszer ott volt a biztonsági őr. Így több nap után már lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű mulatság.

2010. júl. 19. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy amíg ott "bénáztál" addig az automata az előző tranzakciódat jóváhagyta és a pénz ott fityegett kinn az automatánál, amíg te a biztonsági őrrel csevegtél.

És elvitte valaki.

2010. júl. 19. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Tarts meg a bizonylatot és minél előbb menj be, illetve telefonon felhívhatod őket, hogy megnyugodj, velem volt nem pont ilyen de hasonló és visszaadták a pénzt.
2010. júl. 19. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a bizonylat, akkor is meg tudja nézni a bankod, hogy sikeres volt-e a tranzakció. 1-2 nap alatt ki szokták vizsgálni, de van, ahol vissza is adják a pénzed a kivizsgálás idejére.
2010. júl. 21. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) bementem és kitöltöttem egy "reklamációs" lapot, pár mondatba leírtam a lényeget. azt mondták pár nap múlva újra a számlámon lesz a pénz. Amúgy a nő mondta hogy azelőtti nap mással is ezt csinálta az automata.
2010. júl. 21. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!