A kolléga túrt ki az állásomból?!
Figyelt kérdés
Nagyon jó helyen dolgoztam, jó fizetésért és értettem a munkám. Az egyik kolléganőnek kezdettől fogva szúrtam a szemét. Miután az ő egyik legjobb barátnőjét kirúgták a cégtől, elhatározta hogy engem is kirúgat. 1 év alatt elérte a célját, mennem kellett.
A kérdésem az lenne hogyan tudom az ilyen helyzeteket elkerülni a későbbiekben? Hogyan tudok jobban kiállni az érdekeimért, egy régebbóta ott dolgozóval szemben?
2013. ápr. 24. 07:52
11/11 anonim válasza:
Szerintem meg az eddigiekből egyértelmű, hogy a kérdező egy arrogáns, nagypofájú, összeférhetetlen alak, aki mindenkivel állandóan balhézik. Tehát nem úgy tudja elkerülni az ilyesmit, ha jó főnököt választ, hanem ha gyökeresen megváltozik és kisebbre veszi a pofaméretét. De egy agyátültetés talán még eredményesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!