Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha a párotok (férfi) el akar utazni kirándulni egy kicsit nélkületek külföldre egy ismerőséhez?
Az ismerősnél az a bökkenő, hogy csaj,néha néha chatelnek egymással, s már volt közük egymáshoz(lefeküdtek már).
Te pedig vagy a nagy szerelmes, bízol a párodban, de azért mégis, ki tudja mi történhet,te nem ismered a csajt, pláne ha innának, mi történne...
hadd menjen, ezen nem akadnék ki
én is szoktam külföldre menni nélküle
a bizalom meg más kérdés
Tulajdonképpen ez egyenlő azzal, mintha azt mondaná, hogy elutazom a külföldi csajhoz, dugunk egyet kettőt aztán majd jövök haza.
Ha ez neked belefér, lelketek rajta. Ha nem, akkor alaposan átgondolnám a kapcsolatotok értelmét a helyedben.
Nálunk ebből nincs probléma, mert mi amolyan nyitott házasságban élünk, de mi ezt már évekkel ezelőtt megbeszéltük, így rendben van, ha néha néha egymás nélkül utazunk...
Mi van ha csak tényleg szét nézni menne külföldre, s barátként kezelné a lányt, ő megmutatná neki a látnivalókat. Bár gondolom nála szállna meg...
Én nem ismerem a csajt,hogy milyen,de nem bízom benne. A páromba vetett bizalom már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!