Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a párotok (férfi) el akar utazni kirándulni egy kicsit nélkületek külföldre egy ismerőséhez?

Figyelt kérdés

Az ismerősnél az a bökkenő, hogy csaj,néha néha chatelnek egymással, s már volt közük egymáshoz(lefeküdtek már).

Te pedig vagy a nagy szerelmes, bízol a párodban, de azért mégis, ki tudja mi történhet,te nem ismered a csajt, pláne ha innának, mi történne...

2016. aug. 9. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám elhinni, hogy csak szétnézni megy és barátként kezeli a nőt, akivel már viszonya is volt! Ezt a felvetést nekem valahogy nem venné be a gyomrom a párom részéről, és nem tudnám elhinni, hogy nem csal meg azzal a nővel, amíg együtt vannak kint, nélkülem, ketten egy házban.
2016. aug. 10. 01:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Vmeik előző vagyok, hát de akkor mondjuk pl bemutathatna neki téged, és lehetnétek ti ketten is barátnők. Szóval nem értem, miért kikötés, hogy te ne menjél, hát mert minek szégyenkezne miattad, pénzetek viszont nemtom, mindkettőtöknek jutna-e az útra.
2016. aug. 10. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!