Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Na.. hát leírom az én kis történetemet és szeretnék válaszokat kapni. kb 3 éve szakítottam a volt barátnőmmel. 2 és fél évet voltunk együtt. Azóta volt már más párkapcsolatom de egyszerűen nem bírom elfelejteni. A szakításunk óta nem beszéltem vele 2 évet. (végül is azért mentem vele külön mert a végére kiderült hogy elég "könnyűvérű" és ezt már nem bírtam kordába tartani) Egy ideje újra beszélünk és elég jól kijövünk egymással. Azt mondta hogy mindent nagyon megbánt és nem is tudja hogy hogy viselkedhetett így. Azóta született egy gyermeke egy másik sráctól akivel most is együtt van de nem jönnek ki jól. Rajtam áll hogy mi legyen. A gyerek egy picit vissza tart mivel én nem is akartam még gyereket egy jó pár évig. De ha ezen múlik.. Szerintetek? 22F
2016. dec. 4. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez elég nehéz szituáció. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzelmes és maradi, de ha szeretek valakit teljes szívemből, akkor nem viselkedek úgy, mint egy könnyűvérű nő, hanem kitartok mellette jóban-rosszban. Valószínűleg én vagyok ilyen romantikus, de én biztos képtelen lennék arra, hogy egy másik pasinak gyereket szüljek, ha bele vagyok zúgva valakibe.

Viszont, az is lehet, hogy nem voltak olyan mély érzelmei irántad és lemondott rólad, ezért lett egy új kapcsolata.

Ez csak egy kis eszmefuttatás volt, de most jön a legfontosabb, amit megtanultam az életben. Nem vagyok olyan tapasztalt, az első párkapcsolatom van most jelenleg, de ez akkora érzelmeket ad nekem, mint még soha senki. Szóval, ha igazán szereted még azt a lányt és úgy látod, hogy még ő is érez valamit irántad, próbáld meg. Hallgass a szívedre. Csak így lehetsz boldog. És a gyerek miatt ne aggódj.

2016. dec. 4. 10:00
 2/3 Noblesse Oblige ***** válasza:

A káposzta csak felmelegítve jó...

A továbblépést nehezíti mindig, ha te a szakításnál még szeretted a lányt. Nem ritka példa, hogy évekig tart valakit kiheverni. Szóval önvizsgálatot kell tartani, hogy mi az ami visszafog? Miért nem tudsz túllépni rajta?

A szerelem témaköre kicsit mindig túl van misztifikálva, és pont ezért lengi körbe romantika is. Ez fel lehet úgy is fogni, hogy az élet neked szánta... de szerintem ha annyira jó volt veled, akkor nem bohóckodik mással.

Továbbá benn van egy rossz kapcsolatba. De nem lép ki. Keresi a kiskaput a biztos pontot. A párjához van láncolva, hogy nem tudja elhagyni? Nem kell neki egy másik ember mert egyedül fél, bizonytalan. Hogy miért te esel kézre? Mert bejáratott vagy mint egy 2 éves túrabakancs. Téged ismer, tudja kb. mire számíthat, pont kézre is esnél. Ez is nagyon gyakori, hogy az ember azért húz vissza régihez, mert azt már ismeri, megszokta.

Annak is oka van, hogy nem tudsz túllépni rajta. És a puszta romantikán túl van egy földhözragadtabb pszichológiai oka is.

2016. dec. 4. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyébként azt mondta ha nem én, akkor inkább egyedül marad.
2016. dec. 4. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!