Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek melyik tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek melyik tetszik jobban a két véglet közül?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi okos,intelligens,de vékony,vagy ha erős fizikumú,izmos,de buta.
2016. dec. 3. 09:15
1 2 3
 21/25 RoseTyler ***** válasza:
Hát, ha csupán tetszésről van szó, akkor nekem a második. Ha már kezdeni is kéne velük valamit, akkor egyik sem. Bár egy férfi azért elég hamar össze tudja kapni magát testileg, ha elszánja rá magát, szóval az elsőben ott a lehetőség... de ha nincs erre igénye, akkor veszett ügy.
2016. dec. 3. 14:43
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

a sok veréb nőnek:

[link]

a középső a normális testalkat, a kérdés a jobb szélsőre vonatkozott...

2016. dec. 3. 15:30
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok veréb, felfogtam a kérdést is. A testalkatok közti különbséget is tudom. Szimplán leírtam csak, hogy szerintem a legjobb párosítás, ha okos és átlagos/normális a testalkata. De akkor szigorúan a kérdésre válaszolva: az intelligens és vékony legyen inkább. Nem racionalitás miatt, szimplán nem vonzódok annyira a kigyúrt srácokért, naaagyon meglepő gondolom, de mivel nincs bomba alakom inkább hülyén érzem magam egy kigyúrt, Channung Tatum testű pasival. Kissé nehéz úgy nyálazni egy pasi után, hogy közben szarul érzi magát az ember a saját teste miatt. Ez így egyértelműbb válasz?
2016. dec. 3. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok veréb, és meglepő, de tudom, mit jelent az, hogy vékony.

A képen a jobb oldaléi pedig nem vészes.

2016. dec. 3. 17:26
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
akkor érthető :D veréb :D
2016. dec. 3. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!