Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek melyik tetszik jobban a két véglet közül?
fáj az igazság csajok?
#8 voltam ;)
Nem az igazság fáj, hanem a hülyeséged :)
Amúgy inkább az okos, intelligens srác jön be akinek normális testalkata van. De az ész fontosabb, mint a kockás has. Könnyebben elnézem, ha nem adonisz az illető, mintha teljes sötétség van a fejében.
Akkor egyik sem.
Nekem a vékony pasik nagyon nem jönnek be. Arcra látom, ha helyesek, de olyan "öcskös" kategória.
Aki meg hülye, az szimplán idegesít. Egy vizilabda meccs után mentek az interjúk, nem mondom, ki, de úgy beszélt, mint egy fogyatékos, egy mondatot nem tudott összefüggően elmondani.
Barát lennék az elsővel, a másodikkal minek, ha nem tudunk miről beszélgetni.
Azért tartom ezt a kérdést butaságnak, mert ha megkérdezed, hogy a pasik mit választanának, egy kövér, de kedves, humoros, vagy egy feszes mellű bunkót, vagy az elsőt hazudnák, vagy egy kevés őszinte bevallaná, hogy utóbbit. Csak akkor milyen jogon megy itt az észosztás...
Okos pali aki kisportolt.
Én mindkettõvel rendelkezem (nem beképzeltség),mérnökkémt dolgozom,heti 4 edzésem van.
Eléggé jó megjelenésû vagyok.
Miért ne lehetne mindkettõ?
Pedig nagyon ütõs kombó,és akàrmilyen pàrod lehet,imàdni fognak a nõk,mivel jól nézel ki és nem közmunkàs vagy mivel eszed is van.
# 14
:D Hawking akkor a nők álma...
Van egy mókás történet a "Király/Császár új ruhája"... Nos, nem ártana elolvasnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!