Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek melyik tetszik jobban a két véglet közül?
Attól, hogy valaki erős fizikumú, még egy vékony fürge pali simán kiütheti a "bugyijából", főleg ha még eszes is.
Szóval egyértelműen az 1.
31N
Nem tudnék mit kezdeni egy buta emberrel.
A vékony, értelmesre szavazok.
Az már nekem mindegy, hogy ezt el-e hiszi valaki. :) Nem az én bajom, ha nem.
Tudom, hogy le leszek szavazva, de a valóságban úgy is a másodikat választják a nők. Azt vettem észre, hogy rengetegszer önellentmondásba kerülnek. Megmondom, hogy miért a másodikat. Mert ahhoz, hogy kiderüljön ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik nem két perc kell, viszont a fizikum ránézésre megállapítható és bizony a nőknél az az első benyomás. Van nem csúnya, nagyon okos, de rohadt vékony ismerősöm az egyetemen csomó lánnyal jóban van, csomó lány tudja, hogy okos, ki is használják ezt a tulajdonságát és azonnal a friendzone-ba teszik...miről is beszélünk?:)
A kémiát az okosság nem tudja befolyásolni, ha valaki sármosan okos, van egy kisugárzása mellé az más. Full kamu amit itt egy-két nő állít tehát, mert a kérdés komplexebb mint, hogy így dönteni tudjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!