Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy megtaláltad életed szerelmét?
a nagy "Ő"-t ,a gyermekeid édesapját/édesanyját, azt akit nem csak életed végéig tudnál elviselni, hanem ha kéne akkor az örökkévalóságig. Honnan tudod,hogy Ő az?Akire beton biztosan, száz százalékosan alapozhatod a jövődet és fordítva. Vélemények,tapasztalatok? Mikor mondhatjuk azt,hogy egy kapcsolat ellaposodott,elromlott,már nem létezik benne a Szerelem? Mikor kell túllépni, vagy kilépni?
Egy kíváncsi, (naiv) 20 éves lány :)
Ezt tudni nem lehet, csak érezni.
Igen, minden kapcsolat elején van egy kezdeti mindentelsöprő-érzésféleség, viszont ettől el kell vonatkoztatni és figyelni kell a másikra. Egyszerűen érezni lehet a láthatatlan szálakat, ami összeköt vele.
Arra a kérdésre, hogy mit szeretsz benne, nem tudsz konkrétan válaszolni. Csak érzed, hogy valami köt hozzá.
Nyugi. Ha ő a te embered, akkor nem kell várnod a visszatérését, mert el sem fog menni.
17-es vagyok. Lehet, hogy a veled töltött évek során, ahogy ő is érettebbé válik, változik a hozzáállása és a véleménye, és nem az lesz fontos számára, hogy mással is kipróbálja, hanem az, hogy legyen mellette egy biztos pont, akire/amire bármikor támaszkodhat. :)
Az én barátomnak is én vagyok az első komolyabb kapcsolata, pedig még csak alig 4 hónapja vagyunk együtt és már most sok minden történt. Nekem már volt előtte 2 kapcsolatom. Viszont tudom róla, hogy ha tényleg komolyabbra fordulnak a dolgok közöttünk, akkor biztosan velem maradna és nem zavarná, hogy nincs rajtam kívül más tapasztalata, mert ez egyáltalán nem számítana akkor. Amikor már az ember a jövőjét kezdi el tervezni, akkor ilyenek miatt nem aggódik. Én is csak 22 éves vagyok, és igazából emberfüggő, hogy ki mikor "nő fel" igazán ahhoz, hogy ilyeneken járjon az esze. Én meg sajnos mindig a jövőben éltem és ez nem kevés alkalommal okozott problémát. :)
Élvezzétek egymás társaságát ameddig csak lehet, ha pedig mégis eljönne majd a búcsú ideje, akkor tudni fogod, hogy valószínűleg mást rendelt melléd a sors, esetleg később még újra egymásra találtok, ha valóban összetartoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!