Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan sráccal, aki füvezik?
Attól függ. Ha egész nap be van állva, és ennek rendeli alá minden más dolgát, akkor ki van zárva. Ha hébe-hóba teker egy jointot, azzal nekem semmi bajom, néha szoktunk is csinálni egy "jó éjt cigit", lefekvés előtt. Utána szeretkezün kegyet, aztán alszunk, mint akit agyonlőttek. Enyhén szólva jobb így az életem, mint előtte, mikor napi 3-4 órát tudtam aludni, a többi max forgolódás volt :D
Viszont van ismerősünk, akiknek annyiból áll a napja, hogy felkelnek, beállnak mint a gerely, és egész nap házon kívül vannak agyilag. Munkájuk az hol van, hol nincs. Na, ezt nem tudnám tolerálni.
1-1 cigivel viszont nem lenne gáz.
Rendszeres hasznalo akkor nem,bar attol fûgg hogy hat ra. A szagat viszont nem tudom elviselni.
Én majdnem minden hétvégén spurizok a parommal,de kibirjuk ha nincs. Hétkôzbe eszembe se jutna.
n25
Kezdjük azzal, hogy illegális, és már a fű birtoklásával is vét a hatályos jogszabályok ellen, függetlenül attól, hogy én magam hogyan ítélem meg ezt a tevékenységet. Ebből a szempontból pedig semmivel sem jobb a helyzet, mintha mondjuk rendszeresen kisebb bolti lopásokat követne el. Nem szeretnék magam mellé olyan társat, akit bármikor elővehetnek az általa elkövetett tevékenységek miatt, azért ez komoly kockázat, ami akár a későbbi karrierjét is befolyásolhatja.
És bár nem tartom alapvetően ördögtől valónak a füvezést, ahogy fentebb is írták, azzal sem tudnék együtt élni, ha a párom heti 3-4 alkalommal a haverjaival kocsmázna. Alkalmanként még belefér, de ilyen rendszerességgel nekem már sok lenne.
Összességében: ha legális keretek között alkalmanként füvezik (pl. olyan országban, ahol ez nem ütközik törvénybe), akkor azzal semmi gondom.
Ha van egy kis esze, akkor nem lesz belőle ügye. Nyilván ha idióta, és nyilvános helyen szív, meg kiírogatja facebookra, meg híreszteli, meg úgy vezet (az olyannak halálbüntetés kéne), stb, akkor elkapják, de ehhez nagyon butának kell lenni, és meg is érdemli. Ha van nála otthon a fiókban 5g, és kijár a kertbe elfüstölni, akkor a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni, senki nem fogja megtudni. :D vagy hozzád már mentek oda random rendőrök, hogy pakold ki a táskád, van-e benne drog? :D
# 14: hát nálunk pont otthon, a hátsó udvarban lenne extrém veszélyes, lévén a szomszédunk mindenre odafigyel és iszonyúan pletykás.
És attól, hogy valaki nem bukik le egyszer, kétszer, sokszor, az nem azt jelenti, hogy sose fog. Párom eléggé felelősségteljes munkát végez, nem lenne célszerű okot adnia gyanúsítgatásra, pletykákra. (Ahogy nekem sem.)
Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy vannak olyan pozíciók, amelyekben megengedhetetlen, hogy az ember nevét törvényellenes dolgokkal kössék össze, bármilyen csekély vétségek is, mert "köztiszteletben" álló emberek, csak a pozíciójuknál fogva is. Fiatalon nyilván nehéz ezt belátni, de a későbbi jövőjét is befolyásolja az embernek...
1. A pletykás szomszédról nem a fű tehet :D
2. Mit látna a szomszéd? Főleg este, sötétben? Ott áll valaki, egy szál cigivel a szájában. Mi lenne, ha ezt elmondaná bárkinek? Szerintem semmi, cigizni otthon mindenkinek szabad :D
3. A kert csak egy példa, van még pár opció azért :D
4. A füvezést félretéve, hogy bírtok elviselni ilyen szomszédot? Ha nekem lenne ilyen szomszédom, már rég 4 méteres sűrű sövény lenne a kert körül :D
Szerintem menj bele.
Nem lövi magát, füvezes mellett simán lehet dolgozni, és teljesen normális a srác.
A haldokló nyugat országaiban több helyen legális, ha annyira nagy gáz lenne vele, nem hinném, hogy engednek. Ez csak itt ilyen nagy probléma, meg a környéken és keletebbre.
Lehet egy füves jó ember, és egy "szent életű" is gyökér... Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!