Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a párotok alkalmanként füvezik?
Az alkohol ezerszer keményebb, függőbbé tevő, károsabb drog. Hihetetlen, hogy a fű illegális, az alkohol meg legális. (És a füvet most ne keverjük a valóban fűnél és alkoholnál is keményebb és addiktívebb egyéb drogokkal. Most csak a klasszikus fűről beszélünk)
Mondom ezt úgy, hogy életemben kétszer szívtam csak, viszont bebaszni heti többször beszoktam piától.
Ajánlom nektek, hogy nézzétek meg a "Las Vegas, végállomás" című filmet Nicholas Cage-dzsel. Nekem az elképesztően felnyitotta a szemem a piálásról. (Persze ugyanúgy iszom, de már jobban vigyázva és tudatosabban)
Ja és komolyan, aki heti szinten alkoholizál, de nem tolerálja ha valaki heti szinten füvezik, az felfordulhat azért, mert egy kétszínű ge ci.
6:
Miért nem tudsz olvasni és mi a baj veled? Leírtam, hogy az életemben kétszer füveztem eddig és nem igazán jött be, nem tetszett. Helyette inkább piálni szoktam hétvégente, meg ritkán hétköznap.
Nem érted, hogy az alkohol (ami legális) sokkal durvább drog, mint a fű (ami illegális)? Magyarországon van 800 ezer alkoholista és 20 ezer kábítószerfüggű (ide számolva minden fajta kábítószert egybe).
Ami nagyon jó drogos film, az a "Rekviem egy álomért". Ami nagyon jó alkesz film, az a "Las Vegas, végállomás". Mindkettő film nem ezeket támogatja, hanem pont arról szól, hogy ezek (a kemény drogok és az alkohol is) milyen rosszak, károsok, emberek életét tönkretevőek és követelőek.
Nem zavarna, ha csak alkalmanként. Úgy kb. semmi káros nincs benne, ez tény.
Azt persze mindenki elfogadná, ha alkalmanként berúgna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!