Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a párotok alkalmanként füvezik?
duhos vagy, felsz es kozben pedig semmit nem tudsz a furol
miert nem kutakodsz egy kicsit
ne a wikipediarol szedd az infodat, hanem jobban melyedj bele a temaba es latni fogod, hogy a marihuanas cigaretta egyaltalan nem olyan karos mint peldaul az alkohol vagy a sima cigaretta
raadasul a tema osszetettebb, mert a marihuananak van gyogyito osszetevoje is meg van az az osszetevoje amitol "betep" az illeto, amitol kellemes/boldog hangulata lesz
az USAban egyre tobb allamban legalizaljak, sokan eskusznek ra, hogy a cannabis olajjal rakot meg egyeb korsagot gyogyitanak
hidd el, nem az ordogtol van
fiatalon probaltam rengetegszer, mindig az lett az eredmenye, hogy fajosra rohogtuk a szankat meg zabaltunk mindenfelet ossze vissza, soha nem jutottam el arra a szintre, hogy kivanjam, vagy hogy fuggove valljak tole es amig a 20as eveimben volt hogy egy honapban akar 2-3x is megesett, igy kozelebb a 40hez elmondhatom, hogy kb. 15 eve nem lattam fuves cigit es nem hianyzik
nem azt mondom hogy add fel az elveidet es szeresd meg a marihuanat, de egy olyan dologtol felsz, aminel a felelmed alapja a propaganda, a media nevelese, hogy ettol tessek tartani mert ez az ordogtol van...pedig nem...de addig nem jossz ra, amig magad utana nem jarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!