Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval aki füvezik? Vagy ha már jártok és kiderül mit tesztek?
Legyen lány v fiú. (fiú vagyok)
Ha a barátnőm füvezésen kapom, vagy leszokik vagy elmegy a p*csába.
Ha azt mondja h leszokik, akkor két hónap múlva megkérem h menj el vérvételre... Háziorvos beutal..
Ha nem tartod be takarodó.
Egyébként a füvesek általában a hülyék, nekem hülye nő nem kell..
Vagy csak nem tudják elviselni, hogy a világ egy minősíthetlen, igazságtalan szar.
Ha lány lennék (ami nem vagyok), akkor is úgy gondolnám, mint most:
"I'm not addicted to the night life, not addicted to the alcohol or drugs, but I'm addicted to succes and I'm always hungry for more."
Szóval nem :D
Fú de kemény vaaaaagy!!! Felső tízezer mi? Vagy simán csak a nagy sikerek a gyerek-kertvárosiház-bömös?
Nos, leggyakrabban azért olyan az élete egy füvesnek mert léhűtőként él, rossz helyen keresgél, nem ott ahol kéne.
Fiatalkorát elitta a tanulás helyett, csak gratulálni tudok az ilyeneknek, aki nem látja be, hogy ő maga tehet róla és nem az igazságtalan világ.
Én nem egy gazdag családból jöttem... Apám anyám gyári munkás volt.
De eljuttam valahova mert nem leszartam az életem mint egyesek, akik azt mondják h "ja persze, neki megvolt a háttere hozzá, azért sikerült"
Én nem ilyen pitiáner értelemben vett igazságtalanságokról beszélek...
Amúgy van olyan aki simán dolgozik, középvezető, a fizetésre elég egy normál életre de boldogtalan és szenved. Nagyon kevés jó dolog van az életben, a rossz pedig növekszik.
Hány emberen sikerült átgázolni/eltaposni a "nagy siker" érdekében? Árulás, opportunizmus, kétkulacskodás?
Nem kezdenék járni vele, ha pedig később derülne ki akkor akármennyi ideje vagyunk együtt akkor is szakítanék...
Az én értékrendembe nem fér bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!