Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval aki füvezik? Vagy ha már jártok és kiderül mit tesztek?
Kb havi egyszer kétszer füvezem a párommal. Rá nem szoknék semmi esetre sem és egy fügővel se lennék eggyütt.
N24
Indoklás nélkül, azonnali hatállyal ghostingolnék.
Erre nincs mentség, erre nincs magyarázat. Ez az akaratgyengeség végső stádiuma, ha valaki füvezik.
Sokkal jobb tényleg mikor a "sörike, borika" csúszik le minden nap, extrém mennyiség minden ünnepen. ("mindig van ok beb*szni" - ahogy mondá a Borsodi/Aranyászok intelligens reklámja)
# 14, ahoyg a többi mondtad.
"Akaratgyengeség" és a társai.
Hiába véded a füveseket(gondolom az vagy)... A fű semmire sem megoldás, csak szerintetek az.
A bebaszás.Terelésnek jó, másnak nem.
Nem tudsz ÉRVET felállítani a füvezés mellett(értelmes érvet), ezért terelsz.
Vagyis a piálás megengedhető. Aha. Ez így elég kettős mérce.
Nem vagyok füves (egyelőre) és csak akkor leszek az, ha már a halálomra készülök (ahogy mennek a dolgok, hamarosan, és nem anyagi okok miatt). Apám viszont alkesz volt és mindenhol a piások kimosdatását olvasom. ("egy sör nem sör höhöhöhö, mindig van indok beb*szni hahahaha"
12-es vagyok: nem, a túlzott alkoholfogyasztást sem viselem el. Szerencsére olyan párom nem volt, aki ezt túlzásba vitte volna. Mostani párom nem dohányzik, nem füvezik, inni pedig pár havonta szoktunk általában együtt.
Ez nem egyik vagy másik kérdés. Nem is igazán értem, hogy jött ez neked ide.
Azért, mert a drogok ellen azonnal megy a kardsuhogtatás, de a pia ellen nem. A pia legális, simán beállhatnak tőle, még keményebben mint a fűtől, semmi baj. Sokan még meg is tapsolják (fiatalok, kocsmahuszár öregek, apám és haverjai), mert "mer' az a férfi, aki nem dő' ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!