Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy fiú és kiderül róla hogy katona járnátok vele?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 18:03
3/22 lila nyuszi válasza:
Nem, nem hiányzik, hogy folyton aggódjak miatta....
4/22 anonim válasza:
a katonák nem mindig háborúznak...apám mindig olyan sztorikat mesélt hogy amikor katona volt hogy tudták becsempészni a füvet magukkal stb :D
7/22 anonim válasza:
igen, sőt ... nemhogy szép hivatás, de még szexi is :)
én büszke lennék, ha ilyen barátom lenne
8/22 anonim válasza:
Kedves hölgyek, és mi a jó egy hivatásos gyilkosban?
9/22 anonim válasza:
Én nem tudom... Mai világban tartanék tőle, hogy fegyvereket kezel... Engem lehet elijesztene...
10/22 anonim válasza:
Erről ez jutott eszembe :D
Dombon van a Kolozsvári kaszárnya
Akár merről fújja a szél, találja,
Fújja a szél, a kaszárnya tetejét,
de sok kislány siratja a kedvesét.
Három kislány, kimegy a temetőbe,
Mind a három letérdepöl a földre,
Egy közölük felsóhajt a nagyégre,
Mért is lettem katona szeretője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!