Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy fiú és kiderül róla hogy katona járnátok vele?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 18:03
11/22 anonim válasza:
Nekem katonám van :) Az első pillanattól fogva tetszett, mostanában azért izgulok,mert megy ki kiküldetésre. Amúgy katonák közt is rengeteg van. Pl.: a koronaőrzők semmiféle veszélynek nincsenek kitéve.
12/22 anonim válasza:
Nekem mániám a katonák :)))))
Bolondulok értük kislány korom óta :)
22/L
13/22 anonim válasza:
A katonák gyilkológépek? -.-" Látszik hogy csak a Rambó 1-2-3-4 ben láttál katonát -.-"
14/22 anonim válasza:
Szerintem félnének, hogy kiküldik őket Afganisztánba szolgálatot teljesíteni, ahol nem nehéz otthagyni a fogukat.
15/22 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem akadály!
Kérdező, Te katona vagy? Vagy a kiszemelted az? :)
16/22 anonim válasza:
Én pont ebben a helyzetben voltam, és nagyon büszke voltam rá. Arról nem is beszélve, hogy mennyire szexi az az egyenruha... :D
17/22 anonim válasza:
ha honvéd akkor gyakorlatilag nem kell félni halálesettől, meg hosszú távolléttől, bár nem az a klasszikus ráérős ember egyik katona se
18/22 A kérdező kommentje:
Igen én is katona vagyok! Látom hogy a többségnek nem akadály még tetszik is neki ez jó! Remélem egyszer hasonló gondolkodású lányt fogok ki mint ti!
2012. febr. 21. 12:41
20/22 anonim válasza:
Katona nő vagyok, nekem nagyon más nem is jöhet szóba. Katona általában katonával házasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!