Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Füvezik a párom

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Füvezik a párom

Figyelt kérdés
A pàrommal nem olyan régen megbeszéltük hogy ha füvezik elfogja nekem mondani nem titokban csinàlja. Mostanába elég sokat eljàrogat itthonról és mindig viszi magàval a tàskàjàt amibe a cigit hordja. Ma kivételes alkalommal nem vitte mert töltött magànak le annyi cigit amennyit úgy gondolt hogy elég lesz neki. Úgy voltam vele hogy megnézem mi van a tàskàba és megtalàltam benne a füves cigi maradvànyait és a kellékeket hozzà. Mit tegyek? Szeretem nagyon de fàj hogy hazudozik egyfojtàba,ha viszont mondom neki hogy úgy veszem észre hogy hazudik akkor elkezd veszekedni velem. Szoval nem tudom miér nem mondja meg az igazat de nekem ebből elegem van.
2015. okt. 22. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs köztetek bizalom (jogosan), akkor biza lehet, hogy érdemesebb szakítani. Ő hazudozik neked, és amúgy a fű sem annyira ártalmatlan dolog ám, te meg kutakodsz a cuccaiban. Egyikőtök sem ideális társ...
2015. okt. 22. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Most valahogy én is úgy érzem hogy szakítàs lessz a vége. Igen kutakodok mivel az élettàrsam ennyit megtehek. Az nem is zavar annyira hogy csinàlja mert el hitette velem nem egyszer hogy nem kàros anyag meg ilyenek,de ne hazudjon a szemembe szem rebbenés nélkűl.
2015. okt. 22. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Te jöttél össze egy drogos hülyegyerekkel... mit csinálj? Hát gondolom, nálad ez az etalon, szóval élvezd. Az ilyen füves arcokat mindenhol ki lehet szúrni annyira jellegzetes, az alternatív stílusuk meg a primitív, libsi mentalitásuk, szóval gondolom direkt ilyen párt kerestél...

Szóval élvezd, amit főztél, vagy dobd ki a kukába.

2015. okt. 23. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!