Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom füvezik. Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
már az előtt is évekig csinálta, mielőtt összejöttünk. mikor összejöttünk megegyeztünk, h nem fogja csinálni, de most újból elkezdett füvezni. mit kéne tennem? én ezt elítélem, de elveszíteni őt nem akarom. azt mondta, ha szeretem elfogadom ezt vele. de én nem akarom...2015. szept. 26. 16:26
1/9 anonim válasza:
"ha szeretem elfogadom ezt vele." Most még ezt mondja, majd mikor nem tudtok félretenni pénzt mert fűre költi és elszívja az agyát akkor meg jön a nagyobb probléma...
2/9 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom, hogy ne higgy neki. Láttam én már hasonlót.
3/9 anonim válasza:
Ha ennyire elítéled miért olyan embert választottál, akinél már kapásból azzal kellett indítani, hogy megfogadtatod vele, hogy lejön róla?
Kicsit érthetetlen.
"ha szeretem elfogadom ezt vele"
Ezt értsd úgy, hogy vagy elfogadod így, vagy hello. Hmm, silány.
4/9 anonim válasza:
Ilyen múlttal már belekezdeni is kár volt a kapcsolatba.
5/9 anonim válasza:
Azért nem mindegy milyen szinten. Ha két hetente-havonta elszív egy jointot, az nem olyan nagy cucc. Ha napi szinten, akkor kuka.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne ítéld el és ne tégy ellene semmit. Még mindig sokkal jobb mint hogyha cigizne, Fű: 0 halál (eddig) Cigi:500,000 évente! Szóval nincs vele semmi baj :)
7/9 anonim válasza:
A fű, 0 halál, azt nem tudom honnan veszed mondjuk, de azért mert valamibe nem halsz bele attól még lehet, hogy tönkre vágja az életedet, vagy másét.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! igazából az volt, h évekig csinálta. aztán már egy félévig nem, most nem rég összevesztünk és megint előkerült :/
2015. szept. 27. 15:19
9/9 anonim válasza:
Ha meginna minden nap 2-3 sört, meg pár deci pálinkát (néha többet) jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!