Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak?! Elutazzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?! Elutazzak Pestre a barátom miatt úgy, hogy másnap zh-t írok?

Figyelt kérdés

Most lett kész az új lakása, holnap lenne egy nagy lakásavató buli. Viszont én nem tudok menni, mert hétfőn 8-tól zh-t írok, az egyik legkeményebb tárgyamból. Ezen a jegyen múlik, hogy mehetek-e hamarabb szóbeli vizsgára, vagy marad az írásbeli. És szeretném a szóbelit, mert többen mondták, hogy ott sokkal elnézőbbek, könnyebb megszerezni a kettest. Konkrétan 2 hete éjjel-nappal ezt tanulom és mondtam, hogy én így nem tudok elmenni a bulira (Szegeden tanulok). Ezen most összevesztünk, hogy nekem mindig fontosabb az egyetem és hogy van pótzh, menjek el arra... Igen, majd december közepén, a szóbeli vizsgák előtt 3 nappal.

Ráadásul jó, hogy fontos az egyetem, mikor anyáéknak ez havonta 3-400 ezer forint

2016. nov. 26. 16:00
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én állítom, hogyha kapcsolatba is kerül a középosztállyal, vagy alatta, már rég nem lennének ilyen tévképzetei, hogy az életmódja nem luxus. Kíváncsi vagyok egyébként milyen szakra jár.

Nekem vannak hasonló életmódú barátaim, ők tisztában vannak a helyzetükkel, mivel betekintést nyertek a mi(középosztály) életünkbe és problémáinkba a barátságunk által. Vagy egyszerűen csak több eszük van, mint a kérdezőnek.

Nem arról van szó, hogy nem kéne így élnie, hanem hogy tudnia kellene milyen rohadt mázlista, hogy abba a családba született. Meg kellene becsülnie, miután felismerte az életkörülményeit.

Milyen mázli, hogy a mai tinikne kötelező közösségi munkát végeznie, így beleláthatnak mások életébe.

2016. nov. 27. 06:54
 42/43 anonim ***** válasza:
Kérdező nem érted. Amiket leírtál valóban nem luxus. EGY FELNŐTT ÖNMAGÁT ELLÁTNI TUDÓ EMBERNEK CSALÁDOKNAK. De te konkrétan semmit nem tettél még le az asztalra, ez mind az öledbe hullik, csak úgy. Más korodbelinek igen is marad koli, mert a szülőknek nincs FÖLÖSLEGES
2016. nov. 27. 11:20
 43/43 anonim ***** válasza:
(bocs elment) tehát fölösleges százezreik nincsenek. Érted már a különbséget? Amiért egy család megdolgozik, fizetséget kap a munkáért, és abból telik 2 szobás lakásra, az oké, nem luxus. Nem dolgozni és a szülőktől elvenni százezreket az luxus. Ha nem érted, akkor irtó butácska vagy sajnállak.
2016. nov. 27. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!