Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! Elutazzak Pestre a barátom miatt úgy, hogy másnap zh-t írok?
Most lett kész az új lakása, holnap lenne egy nagy lakásavató buli. Viszont én nem tudok menni, mert hétfőn 8-tól zh-t írok, az egyik legkeményebb tárgyamból. Ezen a jegyen múlik, hogy mehetek-e hamarabb szóbeli vizsgára, vagy marad az írásbeli. És szeretném a szóbelit, mert többen mondták, hogy ott sokkal elnézőbbek, könnyebb megszerezni a kettest. Konkrétan 2 hete éjjel-nappal ezt tanulom és mondtam, hogy én így nem tudok elmenni a bulira (Szegeden tanulok). Ezen most összevesztünk, hogy nekem mindig fontosabb az egyetem és hogy van pótzh, menjek el arra... Igen, majd december közepén, a szóbeli vizsgák előtt 3 nappal.
Ráadásul jó, hogy fontos az egyetem, mikor anyáéknak ez havonta 3-400 ezer forint
Hát szerintem egy 2 szobás lakás és egy autó nem éppen luxuskategória. Ha mondjuk Budán kapnék egy házat és terepjáróval járkálnék, az már az lenne.
Oké, igényesen van berendezve, meg minden új benne, de ez inkább csak átlagos. Elég szomorú, hogy valakinek már az luxus, ha nem 3 emberrel kell 70 nm-en laknia.
Jobb autóval közlekednem, mivel haza az út vonattal és busszal is kb 2 óra (plusz még számoljuk hozzá, amíg kijutok az állomásra a rengeteg cuccommal). Autóval háztól házig megjárom 1 óra alatt, vagy néha kevesebb idő alatt és senkinek nem kell értem jönnie a vonathoz, nem kell figyelnem az órát se, hogy le ne késsem az indulást, stb.
Egyszer vonatoztam, másfél órát állt a vonat egy baleset miatt, köszönöm szépen, az elég volt az egyetemista éveimre! :D
"Hát szerintem egy 2 szobás lakás és egy autó nem éppen luxuskategória. Ha mondjuk Budán kapnék egy házat és terepjáróval járkálnék, az már az lenne"
20 évesen de bizony az. Sőt. Nem is alaphangon az. A magyar átlagfizetés 150 k. Te ennek közel a triplákát költöd el úgy, hogy NEM DOLGOZOL. Érted hogy miről van szó? Viszont a kérdesre: nem vagy túl okos, ha akár csak megfontolásra alkalmasnak látod azt, hogy egy egyetemi kötelezettséget teljesíts, vagy a pasid kérését. Bár részben értem, mert egyenlőre, mint elkényeztetett tini, nem tudod megkülönböztetni a két (szerinted) jövődről szóló egyébként egyszerű dönés közti súlykülönbséget. Tartasak e meg egy leendő, nálam jobb anagi körülméynekkel rendelkező pasit, vagy építsem a saját jövőmet? Ez a kérdés ugyebár.
"Tartasak e meg egy leendő, nálam jobb anagi körülméynekkel rendelkező pasit"
Honnan tudod, hogy nála jobb anyagi körülményekkel rendelkezik? Mármint a csajnál tuti, de ha a családja kipenget neki havi 3-400ezret, akkor azoknak is van pénzük.
"leáll valami olcsójánossal?"
Kétlem, hogy a lány ez alapján választott volna. Őt valószínűleg csak az érdekli, hogy kényelmesen éljen, és mivel a szülei biztosítják neki ezt, nem taktikázik azon (még), hogy a pasijának mennyi pénze van.
Kétled hogy a lány ez alapján választott volna? Ezt a következtetést te abból vontad le, hogy egeszen konkrétan ISMERETSÉGI kapcsolatba sem kerül olyan emberekkel, akik nem azokat a körülményeket tekintik ALAPNAK amiket ő? A csaj szerint amiben o el nem luxus. Ez mit mond szomdra, ha nem azt, hogy minimum ilyen ismerősei, illetve ennél jobb körülményeket magukénak tudok vannak.
Persze ez erdektelen, mert a kerdes szerintem meg lett valaszolva,de ne legyunk mar ennyire naivak.
#38: Honnan tudod, hogy kikkel kerül ismeretségi kapcsolatba a kérdező? Hisz nem is ismerjük. Az egész beszélgetés egy kicsit spekulatív, de ez a része főleg.
De egyet értek, az eredeti kérdés meg lett válaszolva, hagyjuk a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!