Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! Elutazzak Pestre a barátom miatt úgy, hogy másnap zh-t írok?
Most lett kész az új lakása, holnap lenne egy nagy lakásavató buli. Viszont én nem tudok menni, mert hétfőn 8-tól zh-t írok, az egyik legkeményebb tárgyamból. Ezen a jegyen múlik, hogy mehetek-e hamarabb szóbeli vizsgára, vagy marad az írásbeli. És szeretném a szóbelit, mert többen mondták, hogy ott sokkal elnézőbbek, könnyebb megszerezni a kettest. Konkrétan 2 hete éjjel-nappal ezt tanulom és mondtam, hogy én így nem tudok elmenni a bulira (Szegeden tanulok). Ezen most összevesztünk, hogy nekem mindig fontosabb az egyetem és hogy van pótzh, menjek el arra... Igen, majd december közepén, a szóbeli vizsgák előtt 3 nappal.
Ráadásul jó, hogy fontos az egyetem, mikor anyáéknak ez havonta 3-400 ezer forint
"hogy nem vagyunk KÉPBEN"
Bocs, telefonról írok és nem igazán sikerült.
A szüleid luxust biztosítanak te meg csak egy kettest vagy képes összeszedni?
A srác tegye túl magát azon, hogy nem lesztek ott egy bulin egyszerre. Majd megünneplitek kettesben a lakásavatást, bulizni meg mentek, ha mindketten ráértek.
Sunshinedoll: "Nem a pasid fogja kifizetni a számláidat"
Hát nem is ő, frissdiplomás fizuval a 170 ezres vidéki albérletet.
Márpedig elég lényeges leakadni a lakásárakon, emrt sokat elárul a lányról, és arról miért kérdés számára az, ami épeszű embernek nem lenne az.
"Egyedül lakok, közel az egyetemhez, belső részen. Plusz nekem fontos volt az is, hogy ne egy 10-20 éves helyre költözzek be"
A csajnak kiemelt fontosságú az egzisztenica. A srácnak meg lakásavatója van (egyetemista srác 20 as évei elején? Itt erősen a felső középosztályról beszélgetünk)
Ezt az "isten lába" lehetőséget hagyná elszalasztani a lány egy francos zh miatt, amit meg is lehet ismételni? Ugyanmár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!