Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak?! Elutazzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?! Elutazzak Pestre a barátom miatt úgy, hogy másnap zh-t írok?

Figyelt kérdés

Most lett kész az új lakása, holnap lenne egy nagy lakásavató buli. Viszont én nem tudok menni, mert hétfőn 8-tól zh-t írok, az egyik legkeményebb tárgyamból. Ezen a jegyen múlik, hogy mehetek-e hamarabb szóbeli vizsgára, vagy marad az írásbeli. És szeretném a szóbelit, mert többen mondták, hogy ott sokkal elnézőbbek, könnyebb megszerezni a kettest. Konkrétan 2 hete éjjel-nappal ezt tanulom és mondtam, hogy én így nem tudok elmenni a bulira (Szegeden tanulok). Ezen most összevesztünk, hogy nekem mindig fontosabb az egyetem és hogy van pótzh, menjek el arra... Igen, majd december közepén, a szóbeli vizsgák előtt 3 nappal.

Ráadásul jó, hogy fontos az egyetem, mikor anyáéknak ez havonta 3-400 ezer forint

2016. nov. 26. 16:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
30%
#19: A kérdés arról szólt, hogy adott helyzetben mi neki a fontosabb, az egyetem vagy a barátja. Az egyetem azért is fontos, mert havi 3-400ezerbe kerül. Ráadásul ha valaki beszól, hogy ez igazán helytálló, akkor még fel is háborodik, hogy nem vagyunk. Ebben a helyzetben igenis releváns felvilágosítani a hercegnőt, hogy nem az egyetem kerül ennyibe, hanem ő maga. :)
2016. nov. 26. 16:57
 22/43 anonim ***** válasza:
"hogy ez NEM igazán helytálló"
2016. nov. 26. 16:58
 23/43 anonim ***** válasza:

"hogy nem vagyunk KÉPBEN"

Bocs, telefonról írok és nem igazán sikerült.

2016. nov. 26. 16:58
 24/43 anonim ***** válasza:
96%

A szüleid luxust biztosítanak te meg csak egy kettest vagy képes összeszedni?

A srác tegye túl magát azon, hogy nem lesztek ott egy bulin egyszerre. Majd megünneplitek kettesben a lakásavatást, bulizni meg mentek, ha mindketten ráértek.

2016. nov. 26. 17:19
 25/43 Sunshinedoll ***** válasza:
Dehogy utazz. Tanuljál csak szépen, menj el a vizsgára, írj egy ötöst. Nem a pasid fogja kifizetni a számláidat meg munkát találni neked, hanem a jó eredmény, amiért te dolgoztál meg. Hadd hisztizzen.
2016. nov. 26. 20:59
 26/43 A kérdező kommentje:
Hát azért a luxus nem éppen itt kezdődik nekem... És igen, ennél a tárgynál a kettesért is elég rendesen meg kell küzdeni.
2016. nov. 26. 21:18
 27/43 anonim ***** válasza:
Hol kezdődik a luxus nálad, kérdező? Hány milliós apanázst várnál el egyetemistaként?
2016. nov. 26. 21:19
 28/43 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll: "Nem a pasid fogja kifizetni a számláidat"

Hát nem is ő, frissdiplomás fizuval a 170 ezres vidéki albérletet.

2016. nov. 26. 21:23
 29/43 anonim ***** válasza:

Márpedig elég lényeges leakadni a lakásárakon, emrt sokat elárul a lányról, és arról miért kérdés számára az, ami épeszű embernek nem lenne az.

"Egyedül lakok, közel az egyetemhez, belső részen. Plusz nekem fontos volt az is, hogy ne egy 10-20 éves helyre költözzek be"

A csajnak kiemelt fontosságú az egzisztenica. A srácnak meg lakásavatója van (egyetemista srác 20 as évei elején? Itt erősen a felső középosztályról beszélgetünk)

Ezt az "isten lába" lehetőséget hagyná elszalasztani a lány egy francos zh miatt, amit meg is lehet ismételni? Ugyanmár :)

2016. nov. 26. 21:30
 30/43 anonim ***** válasza:
Nálad nem itt kezdődik a luxus :D Megőrülök...akkor hol kisbogár. A legtöbb sulis, koliba lakik, vagy többen bérelnek egy kecot. Neked meg kell a nappali, étező, kutyafüle...egymagadnak. És ez nem luxus? És 170-ért. Azt ugye tudod hogy rengeteg embernek ennél kevesebb a havi fizuja. Ja meg mellé autó, gondolom a kajád sem magadnak csinálod hanem plázában eszel stb...nem vagy tisztában az árakkal, de sebaj. :)
2016. nov. 26. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!