Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben rossz szeemel nézik ha pl a lány összejön egy elvált gyermekes férfival?
Figyelt kérdés
24 N / 29 / F2016. nov. 20. 23:16
2/8 anonim válasza:
Nem. Feltéve, ha nem te vagy az oka a válásának.
3/8 anonim válasza:
Én pl.nem jönnék össze soha gyerekessel, nem vagyok hülye,és nem is szimpatikusak az olyan nők, akik igen.De az ő dolguk.
20/L
4/8 A kérdező kommentje:
Én is mindig ezt vallottam, csak amikor megismersz valakit aki mindenben megfelő minden klappol kivéve hogy pici babájuk van és épp válófélben vannak, összezavart.
2016. nov. 21. 10:04
5/8 anonim válasza:
Elvált, gyermekes kissé másként hangzott, mint a válófélben lévő, picibabával.
Ez utóbbi simán lehet kamu, mármint hogy apucira kevesebb idő jut a baba miatt, ezért próbál kicsit máshol izgalmakra lelni és beszédít ilyen dumával, holott válásról szó nincs.
Nem egy ilyet láttam.
7/8 A kérdező kommentje:
De ez se kell hogy feltétlenü úgy legyen, nem?!
2016. nov. 21. 12:22
8/8 anonim válasza:
Én a másik oldalról közelítve a dolgot: 2 éve elvált 32 éves férfi vagyok, van egy 7 éves nagylányom. Én nem találok magamnak párt azóta sem, pedig próbálkozok! Sok esetben akkor menekültek el előlem a jelöltek, amikor kiderült a múltam és hogy gyerekem van! Pedig ettől nem érzem magam kevesebbnek! Sőt! Viszont úgy látom, hogy mindenki véleménye elfogadó addig, amíg kívülállóként néznek rám! Ha már arról lenne szó, hogy esetleg ismerkedés szóba jön, akkor valahogy mindenkinek (illetve sok nőnek) megváltozik a véleménye az egészről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!