Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz helyen keresem vagy tényleg kevés a normális lány aki nem hazudik és nem használ ki?
Lehet, hogy nem a hozzád illő lányokat keresed, aztán olyanokba botlottál, akiknek mindegy, majd lesz valami, belementek, a végén meg így jártál.
Olyanokat próbálj keresni, akik illenek hozzád, vagy változz, de csak addig, míg önmagad tudsz maradni.
Én pl. frászt kapok a régies beszédstílusú, körülményeskedően beszélő pasiktól, van egy ilyen kollégám, amúgy teljesen normális ember, de mindenkinek mindent megköszön, még azt is, amit nem kéne, meg úgy beszél, mint hogyha egy régi regényből lépett volna ki. Elvagyunk vele, de nekem ilyen otthonra nem kéne. :-)
Meg idegesít a túlzott visszavonult életmód, akit dróton kell rángatni, aki nem akar soha sehova kimozdulni, vagy csak csendes programokra, akivel nem lehet elmenni aktív, dinamikus eseményekre, idegesít a lassúság, ha egy fiatal lassú, hát még ha hozzá nagydarab is és hozzáteszi, hogy "nagy ember nem siet". Bosszant a siránkozás, nyavalygás, ha valaki mindig másban keresi a hibát, de magában soha.
Persze az ilyen embereknek is akad párja, csak nem én leszek az, még ha akarnák se. :-)
VELEM EZ A HELYZET, CSAK NŐBEN. Szemetebbnél szemetebb pasikat szedtem össze, pedig egyik sem volt alfahím vagy kigyúrt dinnyelopó, sem pedig okos. Számomra nem a külső a döntő. Persze fontos, hogy adjon magára, meg azért nézzen ki valahogy, de ha húz hzzá valami, akkor az a mérvadó.
Volt egy barátom, én voltam neki az első. Szegény kis csúnyácska volt előtte, pattanásos, foga szétállt, kopaszodott, de szerettem. Én megmutattam neki, hogy ezeket hogyan fordítsa a javára. 11 hónap után kidobott, mert egy pénzéhes rbinac rámászott.
Volt egy másik pasim, aki hézagpótlónak tartott, majd mikor jött egy jobb seggű kitett...
A jó pasi is megszívat, a rossz pasi is megszívat...
Egyébként tuti bennünk van a hiba. Én pl már tudom magamról, hogy nagyon könnyen nyílok meg. Nem szabad ennyire bizalmaskdnom...
Azért reménykedek és bízok benne, hogy hasonló értékrenddel rendelkező egyed egyszer rámtalál.
úgy tűnik rossz helyen keresgélsz, próbáld meg tudatosan kerülni az olyan lányokat, mint a exeid
természetesen vannak normális lányok és azért olyan is van, aki még egyedülálló
csak meg kell találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!