Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem ezt meg vele?
Van egy férfi aki nyomul rám. Azzal még nincs is baj, viszonzom ha flörtöl, elmegyek vele randira, sőt, volt már szex is. De nem járok vele. Ezt az elején tisztáztam, hogy szabad akarok maradni. Azt akarja, ne találkozzam más férfiakkal, de a szabadság lényege, hogy azzal találkozom, akivel akarom. Teljesen lekoptatni nem akarom, mert amúgy jó térsaság, nagyon vonzó ember. De ne sajátítson ki. Csak az én feltételeimmel lehet velem, és ezt nem fogadja el. Hogyan értessem ezt meg vele?
Én se szólok bele semmibe, mit mondjon, mit csináljon, szóval hagyjon önmagamnak lenni, hogy azt tegyek, amit szeretnék. Fiatal vagyok, és szabad akarok lenni.
"Hogyan értessem ezt meg vele?"
Érti, ne aggódj, nálad a labda, döntened kell. ;D
30/F
"Teljesen lekoptatni nem akarom, mert amúgy jó térsaság, nagyon vonzó ember. De ne sajátítson ki. Csak az én feltételeimmel lehet velem, és ezt nem fogadja el"
Te is csak az ő feltételeivel lehetsz vele, és ezt nem fogadod el.
Ha a kettőtök igényei nem egyeznek, akkor viszlát, keress mást, aki képes ilyen "kapcsolatban" élni. Ő nem tud.
Ez egy olyan "kapcsolat" ami tele van kompromisszumokkal. Szerintem előbb vagy utóbb, de inkább előbb, nem fog működni ezekkel a korlátokkal.
Ha érzelmileg kötődik Hozzád evidens,hogy ragaszkodik, és nem akarja,hogy mással legyél.
De téged se értelek: most akkor kell vagy nem Neked ez a pasi?Kicsit olyan mintha egyszerűen pótlék lenne amíg nem jön egy jobb, akinek már nem szabsz ilyen korlátokat..
Olyan mintha a Részedről szexkapcsolat lenne, Ő pedig érzelmet is szeretne belevinni. Veszélyes helyzet ez és ritkán működik.Lehet,hogy azért fogadja el a feltételeidet mert így Melletted maradhat.
Akkor legyél szabad, és engedd el ezt az ember is szabadon! Nektek kettőtöknek semmi keresnivalótok egymás mellett, nem ugyanazt akarjátok. Felesleges tovább erőltetni ezt, mert csak balhé lesz a végén, és csúnya összeveszés. Szakításnak nem tudom nevezni, elvégre nem vagytok együtt.
Egyszerre mindent nem kaphatsz meg. Vagy kell ő neked mindenestől, vagy hagyd békén. Elvégre semmi közötök egymáshoz, és ezt te akarod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!