Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mindent ő akar fizetni. Hogy értessem meg vele, hogy ez engem zavar?
Bárhová megyünk nem engedi,hogy fizessek. Eddig max nagy könyörgések árán tudtam én pl a boltban.
Ettől meg olyan érzés,mintha élősködnék.
Vannak ilyenek.... nem miattad csinálja, magukat érzi többnek attól, hogy viríthatja a lóvét, azzal nem törődik, hogy neked ez kellemetlen. Mert Ő ettől VALAKI.
Voltam ilyen kapcsolatban... 2x is. Hát köszi, elég volt...
lehet azt gondolja hogy csak formaságból kérdezed és igazából elvárod hogy fizessen.
megtörtént sztori: egyik lányismerősöm mint egy csicskát lehívta a Balatonhoz az egyik fiút akiről tudta hogy odavan érte persze csak azért hogy fuvarozza haza Pestre őt és az anyját. Formaságból megkérdezte az út végén mivel tartozik és a srác előkapta a mobilját osztott szorzott(fogyasztás megtett kilóméter meg hogy hárman voltak abból ketten utasok) és mondott a piaci árnak tök megfelelő összeget.
kifizették de utána ágyő volt. én pont onnan tudom hogy a csaj és az anyja boldog boldogtalannak mesélték a sztorit azzal hogy micsoda sz...rágó volt a srác.
Érdekes lány lehetett.
Viszont szerintem annyira már ismer,hogy tudja,hogy nem várom el. Sőtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!