Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az ilyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen férfiakról?

Figyelt kérdés

Akik szeretik a párjukat, de nem ragaszkodnak görcsösen a párjukhoz, mint valami pióca. Ha netán még sem működne egy kapcsolata egy lánnyal/nővel és a lány/nő úgy döntene, hogy tovább áll, akkor nem esne mély depresszióba, hanem tiszteletben tudná tartani a lány/nő döntését, mert nem a lány/nő az életének a középpontja. Emellett élvezi az életet, a munkáját, sok jó barátja van. Az elutasítást nem tartja személyesnek, ha éppen elutasítja őt egy lány/nő, nem kezd el duzzogni, hogyha nem jön össze valami, egyszerűen csak élvezi az életet.

Próbáltam jó kifejezést találni, de csak a görcsösen ragaszkodó jutott eszembe, esetleg még a "rászoruló" lenne az, amit a kifejtés elejére írhattam volna. Tehát összegezve: Mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki nem érzi azt, hogy rászorulna egy lányra/barátnőre, ezért nem kezd el tervezni egy-egy lánnyal/nővel, csak akkor kezd el komolyabb vizekre evezni, ha tudja, hogy az adott lány/nő kedveli őt. Emellett persze élvezi az életet és még sorolhatnám, de nem egy konkrét személyt szeretnék ábrázolni itt, hanem az eddigiek alapján a véleményetekre vagyok kíváncsi.

2016. nov. 12. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Ezt hívják, ma már természetellenesen, normális egészséges önképpel rendelkező férfinak!

Aki elfogadja a másik döntését, nem hisztizik, nem esik kétségbe, ha esetleg valami nem jön össze.

2016. nov. 12. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ilyen az a férfi, aki szinte tökéletesen alkalmazkodott a "modern" párkapcsolati. Az lenne az ideális, ha minden férfi ilyen lenne...
2016. nov. 12. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Volt tapasztalatom ilyen típusú férfiakkal, alapvetően jó fejek voltak, de felszínesnek és kissé érzelemmentesek. Nagyon vonzóak tudnak lenni sajnos ,mert egyedül is jól megvannak, csak az a baj, hogy nem alakul ki bennük mély kötődés. Nyilván a "görcsösen ragaszkodó" sem jó, de valahol az arany középút lenne az ideális. Amúgy ha valaki ragaszkodik, az nem feltétlen azért van, mert barátnőre lenne szüksége, sok esetben ez a szerelem miatt van. Találkoztam már olyan férfivel is, aki soha nem akart kapcsolatot, aztán mégis hamar elkezdett ragaszkodni egy lányhoz mert szerette őt.
2016. nov. 12. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Nekem nem kéne ilyen pár. A leírásból az jött le, teljesen mindegy, ott vagyok-e neki, vagy sem, nem becsült, nem ragaszkodik, csak elvan velem, ahogy mással is, ha úgy alakul.

Ez nekem így nem... Nyilván a görcsös ragaszkodás sem jó, és ha valakinek ez az egyetlen célja az életében, de szerencsére nem csak ez a 2 típus létezik.

2016. nov. 12. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem érzelemmentes, érzelmi analfabétákra gondoltam. :)
2016. nov. 12. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Intelligens érett férfi? :)
2016. nov. 12. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez lenne a legideálisabb!!!

Egy kapcsolat szerintem csak úgy működhet egészségesen, ha mindkét fél részéről önálló, szabad döntés, h egymást választják. És nem azért, mert "jajj nem bírok tovább egyedül lenni, kell!!! egy társ", hanem mert egyedül is jó, de ketten jobb. Ha "függés" alakul ki, akkor az ember már nem is a párját szereti, hanem magát, a párja csak egy eszköz.

16/l

2016. nov. 13. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:

balek, legalábbis én az voltam

azt hittem milyen jó fej vagyok hogy nem fojtom meg és hogy mennyi szabadságot hagyok neki, aztán persze ki is használta a fene nagy szabadságot :(

2016. nov. 13. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!