Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, mit gondoltok az ilyen fiúkról/férfiakról?
Figyelt kérdés
Igyekszik igényes lenni, ezért odafigyel arra, hogy milyen ruhákat vesz fel, annyira hogy hajlandó ~100.000 forint értékben összeállítani egy a személyiségéhez passzoló, stílusos szettet? De ettől függetlenül nem pénzes, csak hajlandó dolgozni azért, hogy jól öltözködhessen.2016. márc. 6. 14:35
1/15 anonim válasza:
Felszínes ficsúr, aki azt hiszi, hogy az öltözéknél megáll a világ.
Van ettől értékelhetőbb tulajdonsága is a szóban forgó srácnak?
2/15 A kérdező kommentje:
#1-es, természetesen van, de én most konkrétan erre kérdeztem rá, ezért nem is részletezem a többit.
2016. márc. 6. 14:37
3/15 anonim válasza:
Én nem adok annyira az öltözködésemre, sem anyagilag, sem a divatot nem követem annyira. Átlagosan öltözködöm, nincs olyan sok ruhám és nem vagyok extra nőies a ruhatáramat tekintve. Persze több pénzből én is tudnék jobban öltözködni, de nekem ez nem is olyan fontos. Hülyén érezném magam egy nagyon jól öltözött ember oldalán. Jobban értékelem, ha valaki a személyisége fejlesztésére is áldoz.
4/15 anonim válasza:
Egy "tulajdonság" alapján nem lehet megítélni egy teljes embert.
De továbbra is kitartok a leírt első mondatom mellett, ha csak ezt az egy dolgot nézzük.
1-es voltam
6/15 anonim válasza:
Ennyiből még nem gondolom róla semmit! Ez édeskevés ahhoz, hogy kialakítsak egy emberről véleményt.
7/15 anonim válasza:
Ennyi pénzből egy szettet összeállítani pazarlás. Ezt a pénzt még ruhára is el lehet költeni jobban.
8/15 Sunshinedoll válasza:
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de ha ez a ruházkodás rámegy arra, hogy nem tud elvinni vacsorázni néha, akkor az nem jó.
9/15 Noblesse Oblige válasza:
Lehet én vagyok zsugori, bár szeretek öltözködni és a ruhákat, de 100 ezer baromi sokk egy szettre!
Az nem baj ha egy férfi igényes magára és hozzá illő a ruhatára. De a rá áldozott összeg az nekem baromi sok. Ruhára ennyit nem költenék.
10/15 anonim válasza:
Lehet én vagyok maradi De ennyi pénzbõl a fél szekrényt telerakom. Szerintem ez pazarlàs, nekem nem volna szimpatikus.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!