Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a mackos ferfiakrol?
3#
Gyakorlatilag sokkal egészségtelenebbül él az aki folyamatosan a konditeremben van és fehérjediétát meg hasonló baromságokat csinál, plusz sportos, "egészséges" alakért harcol.
Egy emberen alapból van egy normál vastagságú zsírréteg, nem a kockák az egészségesek elhiheted. Legfeljebb jobban néznek ki.
Kicsit konkrétabban nem ártana tudni, hogy mit takar a mackós jelző, de ha nem végletekben gondolkodunk, akkor nekem sokkal jobban bejön, ha egy férfin "van egy kis felesleg", mint a vékony testalkat, engem az kifejezetten taszít, nem férfias. Emiatt nem kell önbizalomhiányban szenvedni, szerintem :)
Amúgy ilyen férfiakkal (fiúkkal) kapcsolatban nekem sokszor az jön le, hogy próbálják az önbizalomhiányukat elfedni néha bunkó stílussal, pedig felesleges
"Aranyosak lehetnek, semmi bajom velük és lehetnek jó megjelenésűek ők is, de engem nem vonz."
Elég lett volna az utolsó 3 szót leírni. Sose értettem a nők részéről miért kell mindig hazugsággal körbevonni a véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!