Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők, mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, mit gondoltok az ilyen fiúkról/férfiakról?

Figyelt kérdés
Igyekszik igényes lenni, ezért odafigyel arra, hogy milyen ruhákat vesz fel, annyira hogy hajlandó ~100.000 forint értékben összeállítani egy a személyiségéhez passzoló, stílusos szettet? De ettől függetlenül nem pénzes, csak hajlandó dolgozni azért, hogy jól öltözködhessen.
2016. márc. 6. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én tuti nem jönnék össze ilyen pasival, mert az életben ezer dologra kell a pénz, amiért sokat kell dolgozni. Oké adjon valaki az öltözködésére, de nem kell azért ilyen sokat kiadni. Én a kínaiba vásárolok és tök jó cuccaim vannak amik illenek hozzám. Lehet hogy nem márkás, de akinek nem tetszik ne nézzen rám. Én tök jól elvagyok ezzel is. A pénzt meg tudom költeni fontosabb dolgokra is. Szerintem gáz ha pont egy pasi van ennyire oda a ruhákért.
2016. márc. 6. 15:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Pedig 100 ezerből jobban lehet öltözködni, mint ahogy a férfiak 90%-a öltözködik.
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy valaki nem gazdag, minek költ ennyi pénzt ruhára. Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér, ugyebár. Ha valaki havi milliókat keres, és ebből 100 ezreket elkölt ruhára, hát egészségére, megteheti. De ha valakinek külön spórolni kell rá, és ahelyett, hogy félretenné egy értelmesebb cél (pl. lakás-, autóvásárlás, családalapítás) érdekében, inkább ruhára költi...nekem ez furcsa. Pont olyan, mint mikor valaki baromira nem tehetné meg, de azért megveszi a legújabb iphone-t hitelre, mert az menő.
 14/15 anonim ***** válasza:

Bár azért azt hozzáteszem, hogy 100 ezer forint nem annyira elrugaszkodott, ha mondjuk egy jobb öltönyről és egy minőségibb bőrcipőről van szó. Az meg azért nem árt egy férfi ruhatárába, mert bármikor szükség lehet rá.

De ha rendszeresen ennyi pénzt szór el ruhára úgy, hogy egyébként nincs sok pénze...

2016. márc. 6. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Van, amire én is kiadok többet, most pl. egy csizmát kellett vennem a régi 2 tönkrement csizmám helyett, mindkettőt addig hordtam, míg már csak száraz időben jók, esőben beáznak, és sajnos csak húszezres kategóriában kaptam olyan méretet és fazont, ami jó a lábamra, de alapvetően az olcsóbb kategóriában vásárolok, sőt, van, amit interneten eBay-en, és jók. Nem szeretek sok pénzt kiadni ruhára, ha nem muszáj.

Én 100.000Ft-ból külföldre is el tudok utazni és haza.

2016. márc. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!