Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, mit gondoltok az ilyen fiúkról/férfiakról?
Bár azért azt hozzáteszem, hogy 100 ezer forint nem annyira elrugaszkodott, ha mondjuk egy jobb öltönyről és egy minőségibb bőrcipőről van szó. Az meg azért nem árt egy férfi ruhatárába, mert bármikor szükség lehet rá.
De ha rendszeresen ennyi pénzt szór el ruhára úgy, hogy egyébként nincs sok pénze...
Van, amire én is kiadok többet, most pl. egy csizmát kellett vennem a régi 2 tönkrement csizmám helyett, mindkettőt addig hordtam, míg már csak száraz időben jók, esőben beáznak, és sajnos csak húszezres kategóriában kaptam olyan méretet és fazont, ami jó a lábamra, de alapvetően az olcsóbb kategóriában vásárolok, sőt, van, amit interneten eBay-en, és jók. Nem szeretek sok pénzt kiadni ruhára, ha nem muszáj.
Én 100.000Ft-ból külföldre is el tudok utazni és haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!