Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi (19) abszolut véletlenül megismerkedtünk az egesz laza baratsag extrakkal kapcsolatnak indult, de ő aztmondta szeretne megismerni mert nagyon bejövök neki és lehetne ez több is szerinte én vagyok a neki valo pár. Kicsit félek a csalodasoktol igy aztmondtam még ismerkedjünk. Kiderült hogy füvezik sajnos ( ő mondta el mert hogy nekem nem hazudik) és szerinte nem függő, csak ritkan hasznalja. Viszont én mondtam neki hogy nekem igy nem fér ez bele. Szerinte meg akarom valtoztatni, mert kértem hogy ne csinálja és nem szeretne megint olyannal lenni aki nem úgy szereti őt ahogy van. Ilyenkor mit tehetek? Meg tidnam győzni hogy fejezze be? Vagy felejtsem el? A baj hogy mar en is erzek iranta valamit...(19 N)

2016. nov. 12. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Valóban úgy kell szeretni a másikat, ahogyan van. DE! Vannak dolgok, amelyek mellett nem lehet csak úgy elmenni. A füvezés is idetartozik. A saját egészségét és életét teheti tönkre azzal, ha nem szokik le róla. Te pedig ha hosszútávon tervezel, gondolom nem egy kiszámíthatatlan, öntudatlan emberrel akarsz együtt lenni. Üljetek le és mondd el neki, hogy ez nem olyan helyzet, ami felett be tudnád csukni a szemed, mert rád is kihatással lehet a jövőben. Miért füvezik? Miért kezdte el? Ha csak divatból, akkor könnyebben le tudna szokni róla, ha komolyabb háttere van, akkor pedig más, hasznosabb megoldást is lehet erre találni.
2016. nov. 12. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

A kedvedért persze hogy lemondhat erről a dologról, de egyáltalán nem szükséges.

Mint írtad, eddig fogalmad se volt, hogy élt ilyenekkel, és nem is zavart. Szerintem pont hogy értékelned kéne, hogy őszintén elmondta.

Magam is úgy vagyok a fűvel, hogy jobb emberré tesz, nekem sokkal jobban beválik, mint meginni pár pohárral.

Ha aggódsz érte, akkor amúgy teljesen megértem a hozzáállásod, de ha alapjából véve egy normális emberrel van dolgod, nem hiszem hogy attól kéne tartanod, hogy a srác verekedni fog, vagy tiszteletlen lesz. Pont hogy egy kicsit jobb emberré teszi.

Van aki meditál, valaki pszichológushoz jár, olvas, és van aki szív.

Ne hagyd szerintem, hogy pár szál miatt vége legyen egy jónak ígérkező kapcsolatnak.

2016. nov. 12. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Ui: És kérlek, ne előítéletekkel nézz rá arra, aki szív.

Persze, hogy megtalálod azt, aki minden negatív sztereotípiára klappol.

De érzem, hogy egyáltalán nem ilyen sráccal van dolgod.

2016. nov. 12. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent nagyon jószívű ember es gyűlöli az erőszakot ,aztmondja ez ellazitja es neha kikapcsolja de en feltem
2016. nov. 12. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

ha el tudod így fogadni akkor hajrá

ha nem akkor ne menj bele mert vagy nem hagyja abba akkor neked lesz szar vagy miattad mégis valahogy abbahagyja akkor meg neki

2016. nov. 13. 06:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom mit tegyek... Szerintem valahogy megpróbálok kompromisszumot kötni vagy nemtudom
2016. nov. 13. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!