Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
A kedvedért persze hogy lemondhat erről a dologról, de egyáltalán nem szükséges.
Mint írtad, eddig fogalmad se volt, hogy élt ilyenekkel, és nem is zavart. Szerintem pont hogy értékelned kéne, hogy őszintén elmondta.
Magam is úgy vagyok a fűvel, hogy jobb emberré tesz, nekem sokkal jobban beválik, mint meginni pár pohárral.
Ha aggódsz érte, akkor amúgy teljesen megértem a hozzáállásod, de ha alapjából véve egy normális emberrel van dolgod, nem hiszem hogy attól kéne tartanod, hogy a srác verekedni fog, vagy tiszteletlen lesz. Pont hogy egy kicsit jobb emberré teszi.
Van aki meditál, valaki pszichológushoz jár, olvas, és van aki szív.
Ne hagyd szerintem, hogy pár szál miatt vége legyen egy jónak ígérkező kapcsolatnak.
Ui: És kérlek, ne előítéletekkel nézz rá arra, aki szív.
Persze, hogy megtalálod azt, aki minden negatív sztereotípiára klappol.
De érzem, hogy egyáltalán nem ilyen sráccal van dolgod.
ha el tudod így fogadni akkor hajrá
ha nem akkor ne menj bele mert vagy nem hagyja abba akkor neked lesz szar vagy miattad mégis valahogy abbahagyja akkor meg neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!