Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulsagosan naiv vagyok? 29/F
Figyelt kérdés
Szerettem regen egy lanyt, de engem elutasitott. Ma egy baromira gazdag csaladbol valo fiuval van egyutt. Mindenki, akinek meselek a lanyrol, azt mondja rola, hogy egy k@rva. En nem tartom annak, meg tudom erteni, hogy onmaganaka, meg a kisbabajanak jo korulmenyeket akar.
Bar azt mondta, nem akar velem bszelni, en nem hibaztatom ezert sem. A csaladja fontos neki. Vagy tul naiv vagyok? En nem tartom k@rvanak.
2016. nov. 2. 00:32
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg csak azért mondtak rá ilyeneket mások, hogy téged nyugtassanak. Hagyd békén a lányt, már van saját családja. A legnehezebb elfogadni, hogy nem kellünk valakinek, de fel kell nőni és szembenézni a tényekkel. Lépj te is tovább, ne sajnáltasd magad, egy szerelem sem tart örökké. Egyébként nem feltétlenül nem azért jött össze veled, mert talált egy gazdagabbat...
2/2 anonim válasza:
Tudni kéne részletesen a körülményeket és ismerni a lányt, hogy ezt kilehessen mondani, vannak tényleg eszméletlen naív férfiak ahogy lányok is, de ennyi infóból nem lehet megállapítani, hogy a pénz volt e fontos, mennyire, stbstb, teljes lelkivilágát kéne ismerni a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!