Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek, ha tulsagosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha tulsagosan megkedveltem a leendo szexpartnerem?

Figyelt kérdés

Meg csak neten beszelgetunk, de egyre-masra dobbenek ra, hogy mind kulsore, mind belsore abszolut az esetem. Nem o az elso alkalmi partner, akit itt talaltam, de a tobbiekkel eddig volt laza 2-3 level, aztan nyomas az agyba, vele meg mar tobb szaz levelet valtottam, minden nap beszelunk. Mig ezt mas ferfiaknal nyugnek ereztem, az o levelet mindig varom.

Az elso szex elott biztosan nem fogom ezt elmondani neki, mert szeretnek vele talalkozni, es amugy is eleg bizonytalan vagyok meg a dologban. Esetleg addig is mondhatok/tehetek olyasmit, amitol o is jobban kedvelni kezdene? Vagy csak latna, hogy kesobb tobb is lehetne?

Azzal most ne foglalkozzunk, hogy mennyire fog fajni az elutasitas. :'D vagy hogy azonnal szakitsam meg vele a kapcsolatot. Nem.

25N

2016. márc. 1. 23:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hogy én sosem fogok ki hasonló nőket... Elegem van...
2016. márc. 1. 23:27
 2/15 A kérdező kommentje:
#1 :( az egyik partnerem azt mondta, nem egy not szedett mar ossze innen... pedig azert nem egy Adonisz :)
2016. márc. 1. 23:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem innen csak komolytalal, félénk és visszahúzódó nők jutottak... Akik nem voltak képesek legyőzni saját magukat...
2016. márc. 1. 23:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi a baj a felenk nokkel? En is az vagyok. Szerintem te azokra gondolsz, akik hatarozatlanok... es nem tudjak, akarnak-e valojaban szexelni egy idegennel vagy sem.

Valaki valaszol a kerdesemre is? :D

2016. márc. 1. 23:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk, összejöttök.
2016. márc. 1. 23:47
 6/15 anonim ***** válasza:

"... Az elso szex elott biztosan nem fogom ezt elmondani neki,..."

Talán kezd az őszinteséggel feléje!

2016. márc. 1. 23:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Legyek oszinte? Oszinte vagyok vele mindig, amikor bokolok neki vagy erdeklodom, hogy hogy erzi magat. Csak nem kene ilyen rovid ismeretseg utan a nyakaba zuditani, hogy "jaj, de tetszel" vagy ilyesmi. Full retardnak nezne, hiszen meg nem is talalkoztunk. Es elijeszthetnem, amit szinten nem szeretnek.

Szoval, most esetleg erezheti a torodesem iranta, ami jelen esetben pont eleg, nem? Ebben kerek segitseget, hogy mivel fejezhetnem meg ki a tetszesemet. Nektek mi lenne ilyen szempontbol az, ami megragadna a figyelmeteket?

Persze nem varom el, hogy allandoan csak a jelekbol olvasson, idovel elmondanam neki, hogy mi a helyzet. Ha meg igy fogok erezni.

2016. márc. 2. 00:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Jaguar, teged ismerlek, szoval nincs privizes. :D + az osszejoves ket emberen mulik, nem csak rajtam.
2016. márc. 2. 00:01
 9/15 anonim ***** válasza:
2016. márc. 2. 01:01
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy tul kell spilázni ezt a dolgot.

Még mivel kellene?

Irod hogy vele mennyivel másabb. Ha ez átjön neki. Miért ne jönne!? Nem kell tul izgulni ezt a dolgot. Nehogy az a még, az a plussz sok legyen.

Hagyd folyni a dolgokat maguktól!

2016. márc. 2. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!