Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha tulsagosan megkedveltem a leendo szexpartnerem?
Meg csak neten beszelgetunk, de egyre-masra dobbenek ra, hogy mind kulsore, mind belsore abszolut az esetem. Nem o az elso alkalmi partner, akit itt talaltam, de a tobbiekkel eddig volt laza 2-3 level, aztan nyomas az agyba, vele meg mar tobb szaz levelet valtottam, minden nap beszelunk. Mig ezt mas ferfiaknal nyugnek ereztem, az o levelet mindig varom.
Az elso szex elott biztosan nem fogom ezt elmondani neki, mert szeretnek vele talalkozni, es amugy is eleg bizonytalan vagyok meg a dologban. Esetleg addig is mondhatok/tehetek olyasmit, amitol o is jobban kedvelni kezdene? Vagy csak latna, hogy kesobb tobb is lehetne?
Azzal most ne foglalkozzunk, hogy mennyire fog fajni az elutasitas. :'D vagy hogy azonnal szakitsam meg vele a kapcsolatot. Nem.
25N
Mi a baj a felenk nokkel? En is az vagyok. Szerintem te azokra gondolsz, akik hatarozatlanok... es nem tudjak, akarnak-e valojaban szexelni egy idegennel vagy sem.
Valaki valaszol a kerdesemre is? :D
"... Az elso szex elott biztosan nem fogom ezt elmondani neki,..."
Talán kezd az őszinteséggel feléje!
Legyek oszinte? Oszinte vagyok vele mindig, amikor bokolok neki vagy erdeklodom, hogy hogy erzi magat. Csak nem kene ilyen rovid ismeretseg utan a nyakaba zuditani, hogy "jaj, de tetszel" vagy ilyesmi. Full retardnak nezne, hiszen meg nem is talalkoztunk. Es elijeszthetnem, amit szinten nem szeretnek.
Szoval, most esetleg erezheti a torodesem iranta, ami jelen esetben pont eleg, nem? Ebben kerek segitseget, hogy mivel fejezhetnem meg ki a tetszesemet. Nektek mi lenne ilyen szempontbol az, ami megragadna a figyelmeteket?
Persze nem varom el, hogy allandoan csak a jelekbol olvasson, idovel elmondanam neki, hogy mi a helyzet. Ha meg igy fogok erezni.
Nem biztos, hogy tul kell spilázni ezt a dolgot.
Még mivel kellene?
Irod hogy vele mennyivel másabb. Ha ez átjön neki. Miért ne jönne!? Nem kell tul izgulni ezt a dolgot. Nehogy az a még, az a plussz sok legyen.
Hagyd folyni a dolgokat maguktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!