Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismerkedtem egy indiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy indiai sráccal, akit nagyon megkedveltem, viszont a családom utálja a tipikus "külföldieket". Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Apám egyenesen rosszul van a bevándorlóktól, anyám meg a tesóm kifejezetten az indiakat utálják, mert azt mondják, olyanok mint a cigányok, mert a cigányok valójában indiából származnak.

Ettől függetlenül nagyon rendes, és normális srác, sokkal normálisabb mint a legtöbb fehér ember. Elkezdett nekem udvarolni, de nem tudom, hogy most mit csináljak. Szívem szerint elmennék vele randizni meg hasonlók, de a családom elé nem merem vinni,mert kiutálnák.

2015. nov. 22. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Modern Rómeó és Júlia.

Vagy megküzdesz a kapcsolatért vagy kilépsz, mielőtt valami elkezdődne.

2015. nov. 22. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Azért India nem tipikus külföld. Tényleg az egyik legalja.
2015. nov. 22. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:

És most a származása alapján ítéljem meg?

Egyébként már 6 éve itt él, folyékonyan beszéli a nyelvet, értelmes és tanult srác. Németül és angolul is majdnem perfekt.

2015. nov. 22. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Azt mondom, hogy egy német, vagy lengyel sráccal egyszerűbb dolgod lenne. Még egy távolkeletivel is.

India, arab országok, fekete afrika, délamerika. Mind mind teljesen más kultúra, gyakran más vallás, szóval érthető a rokonok reakciója.

Először te is ismerd meg, nem kötelező beleszeretni csak azért mert udvarol. Randizzatok párszor, stb.

2015. nov. 22. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem még ne mondd el a családodnak, csak menj el vele ismerkedni, randizni. Ha tényleg beleszeretsz, és úgy érzed, vele akarsz lenni, akkor lehet adagolni a családnak. Amíg nem vagytok egy pár, addig felesleges. Lehet, hogy néhány randi után kiderülne, hogy úgysem működne köztetek a kapcsolat.

Ha elkezdtek járni, én mielőbb bemutatnám otthon is. Hogy a saját szemükkel lássák, hogy attól még, hogy indiai, lehet kedves, okos, rendes ember.

Amúgy India a nagy ellentétek országa: van hihetetlen szegénység, mocsok, fertő, európai szemmel érthetetlen szokások... viszont ott a modern arca, tanult, európai gondolkodású, teljesen normális emberekkel. Szerintem ha a családod rájön, hogy a srác az utóbbi kategóriába tartozik, egy idő után elfogadnák őt.

De most még ne törődj ezzel, randizz szabadon, aztán majd meglátod, hogy alakul. :)

2015. nov. 22. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
"indiai" vagy csak azt mondja magáról? "Há csóccsantom a buládat he! Indijáji vádzsok! Dikházd a fuxt, rája is van írva vagyon hogy médincsájn, tudod kicsigádzsi a médincsájn indiáiul vádzson áztát jelenti, hogy királyfőnagymenőember". Ottan én vádzsok a szultánnák bártáttyá."
2015. nov. 22. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért az Indiaiak között vannak nagyon jó módú és tanult emberek.

Szerintem próbáld ki milyen vele, randizzatok ismerkedjetek aztán ha komolyra fordul együtt szépen kiálltok majd magatokért. De ne végezzétek úgy mint Rómeó és Júlia!

2015. nov. 22. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnel egy fogyatekos, beteg gyereket tole, akkor hajra.
2015. nov. 22. 12:02
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Megér egy próbát, a szülőket meg fölösleges még most ezzel "idegesíteni" vagy lesz belőle valami, vagy nem, elég, ha annyit tudnak egyelőre, hogy van egy indiai haverod. Majd ha esetleg komolyabbra fordul, megmondhatod nekik, ha gondolod. Az én faterom se szereti a külföldieket (de ő a fehér külföldieket se, mindenkit utál :DD), én ezért nem is szoktam fölösleges vitákat csinálni, mert a legtöbb pasim külföldi volt. Tudja, hogy sokat lógok velük és ennyi legyen elég neki, se neki se nekem nem hiányzik a konfliktus, hogy egyből hazavigyek valakit felvezetés nélkül. Szerintem ha szépen, fokozatosan vezeted fel, hetek, hónapok alatt, akkor sokkal könnyebb megemészteni, mint ha egyszer csak hazarontasz vele a semmiből. Elég eleinte annyit említeni, hogy összebarátkoztál vele, és néha egy baráti társaságban vagytok, esetleg néha vele kapcsolatos sztorikat mesélni otthon, aztán majd esetleg úgy megemlíteni, hogy elkezdtetek randizni.
2015. nov. 22. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
A magyar neked már nem is jó.
2020. máj. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!