Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a szexpartnerem, szerelmes lett belém?
Úgy alakult, hogy nagyon vonzódunk testileg, de inkább szeretet van köztünk.
Eddig lazán ment minden. A baráti beszélgetések, mindenféléről, érzésekről, szexről... őszintén.. kis flört is volt a dologban, kis puszis üzenetek néha.
Most megváltozott a helyzet. csak általánosságokról beszélünk. Feszengős lett az egész. A kis szivecskék elmaradtak teljesen. Megkért a partner, hogy ne legyen több szex. Beleegyeztem. Ennek ellenére ő kezdeményezi továbbra is a szexet. Minden nap ír, látni akar, törődik velem. Hosszan ölel.
én vagyok a nő
Nyilván belédszeretett. Azért mondta gondolom, hogy ne legyen szex, mert ez méginkább megnehezítette az egész helyzetet.
Épp ezért nincs értelme ennek az egész "szexkapcsolat" dolognak, az egyik nagy eséllyel beleszeret a másikba és szenvedés lesz a vége, pláne ha ez a szerelem viszonzatlan..
Köszönöm szépen a válaszokat.
Eddig azért nem mondtam el amit érzek, mert féltem hogy ettől elveszítdm a barátságát is.
Számomra furcsa, hogy teljesen behúzta kéziféket, mégis keres, és folytat mindent. Próbáltam vele beszélni erről, de mindig hárít, megkukul, feszeng.
A fejemben más kép él egy szerelmes férfiről.
Elmondom neki amit érzek, nagy baj nem lehet. Legfeljebb koppanok egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!